Manžel za tohle vynadal synovi (15)

Anonymní
13.4.20 18:50

Vypití jídla

Holky teď sme se smužem pohádali. Můj 15 ti letý syn je slušný. Obšem teď měl k večeři kachnu knedlik a omastek. No a chutnalo mu to, tak ten omastek dopil z talíře. Manžel začal hulákat, že se to nedělá, syn se naštval. Do toho sem říkala manželovi, že se snad nic takhroznýho nestalo. Že nemusí hned zvyšovat hlas. Jaký na to máte názor vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4928
13.4.20 18:54

Syn neplýtvá kaloriemi :P
Pokud to nedělá mimo domov, tak za mě dobrý.

Spíš mi teda přijde šílený, že se kvůli tomu rafnou dva dospělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
13.4.20 18:54

Takhle popsané mi to samozřejmě taky nepřijde jako nic hroznýho, ovšem otázka je, jestli mezi nimi neni napětí už delší dobu a tohle,,vypití jídla" není jen ta pomyslná kapka, kdy pohár trpělivosti přetekl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.20 18:56

Holky napěti není mají dobrý vztah

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.4.20 18:57

Manžel začal vyvádět prej proto, žese syn začal dohadovat, že mu to nepřijde tak hrozný že to dělá i u babičky

• Citovat
  • Upravit
12834
13.4.20 18:58
@Anonymní píše:
Holky napěti není mají dobrý vztah

Kdo ma dobry vztah? 8o trochu schiza, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.20 18:58
@MrsNorris píše:
Syn neplýtvá kaloriemi :P
Pokud to nedělá mimo domov, tak za mě dobrý.Spíš mi teda přijde šílený, že se kvůli tomu rafnou dva dospělí.

No protože já jsem říkala že to není nic hrozného a manžel že je to prasárna

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.4.20 18:59
@TopSecret píše:
Kdo ma dobry vztah? 8o trochu schiza, ne?

No manžel se synem jinak

• Citovat
  • Upravit
3165
13.4.20 19:00

Tak když večeříte kačenu s knedlou, vypití omastku bych neřešila. A že to je důvod ke sporu popravdě nechápu. Řekla bych mu něco, že to není zdravé. Pokud to nedělá často..nebo spíš - pokud není tlustý.. bůhví čím se cpe ve škole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
13.4.20 19:13

Jeeezis my jako děti vylizovaly talíře běžně. Otčím to nesnášel ale teda v životě na nás kvůli tomu nezvýšil hlas. Teď jako dospělí to neděláme. Spíš si trochu doma zklidni manžela, jestli chceš aby ten dobrý vztah trval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
13.4.20 19:13

Z katantény se blbne… ponorka a navíc znásobená soubojem starýho a mladýho testosteronu… ;)

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
13.4.20 19:14
@Anonymní píše:
No protože já jsem říkala že to není nic hrozného a manžel že je to prasárna

Muj nazor: Prasarna to je :mrgreen: proto rada odnasim talire, kdyz je okurkovy kompot. Odnesu to do kuchyne a potaji vypiju nalev primo z misky ;)

• Citovat
  • Upravit
3265
13.4.20 19:18
@Anonymní píše:
Holky teď sme se smužem pohádali. Můj 15 ti letý syn je slušný. Obšem teď měl k večeři kachnu knedlik a omastek. No a chutnalo mu to, tak ten omastek dopil z talíře. Manžel začal hulákat, že se to nedělá, syn se naštval. Do toho sem říkala manželovi, že se snad nic takhroznýho nestalo. Že nemusí hned zvyšovat hlas. Jaký na to máte názor vy?

A co jako? Já to občas udělám taky, když se nikdo nedívá :lol: :oops:
Samozřejmě doma je doma, v restauraci, na recepci nebo rautu bych to samozřejmě neudělala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80500
@Anonymní píše:
Holky teď sme se smužem pohádali. Můj 15 ti letý syn je slušný. Obšem teď měl k večeři kachnu knedlik a omastek. No a chutnalo mu to, tak ten omastek dopil z talíře. Manžel začal hulákat, že se to nedělá, syn se naštval. Do toho sem říkala manželovi, že se snad nic takhroznýho nestalo. Že nemusí hned zvyšovat hlas. Jaký na to máte názor vy?
:roll: kvůli takové p. covině zakládáš diskusi? to už jsi hodně zoufalá, zítra nejdeš do práce?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16304

To je rodinka k pohledání, mladej čuně, starej neurotik a stará je neschopná řešit banální situace a raději se vyfňuká na EM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí