Vyplata na brigade
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj chodim na brigadu pri materske a dostavam penize na ruku. Kdyz je stat. Svatek tak nejdu. Kdyz byl minule svatek 2 dny a 3 den bylo zavreno daval.mi sef na konci mesice stejnou castku jak kdybych v praci byla..pripomnela jsem mu ze bylo volno a vzala si penez min ikdyz me podaval castku celou precejenom 3 dny je dost.
Ted je svatek jeden den a vim ze na konci mesice mi bude davat zase catku celou. Mam si vzit o den min nebo brat co dava a neresit?ja jsem takova moc poctiva a nevim co delat
precejenom vracet mu 250kc mi prijde divny.
Jak by jste to. udelali? Vzali? Nevzali?
Netuším, mám peníze podle odpracovaných hodin, aneb co je psáno, to je dáno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 ja nemam smlouvu nic..jsem na cerno..on mi to da cely ti vim ale je mi to neprijemny..vice dni jsem bez debat vratila ale ten jeden den? To je 250kc.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Dahlia0409 ja nemam smlouvu nic..jsem na cerno..on mi to da cely ti vim ale je mi to neprijemny..vice dni jsem bez debat vratila ale ten jeden den? To je 250kc.
Děláš na černo a výplata je ti nepříjemná?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 píše:
Děláš na černo a výplata je ti nepříjemná?![]()
I zloději a podvodníci mají občas ozvěny svědomí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše:
I zloději a podvodníci mají občas ozvěny svědomí.
Ale je to divné teda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vis co se říká? Blbej kdo dává, blbější kdo nebere
proste vem co dává a neřeš, kdyby ti to dat nechtěl, tak nedá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsi poctivá, ale děláš na černo. To si trochu protiřečíš ne ![]()
Vzala bych si vše. Nějakých 250 Kč ho nezabije když šmelí s daleko většími částkami když zaměstnává na černo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
250 za den? Za kolik je to hodin? To bych rozhodne nevracela, vzdyt to je zlodejina na vsechny strany ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
..jsem. pouze na brigade na 2h denne pri materske. Spravny to neni ale on to tak vede a ja jsem rada za brigadu.
Ja to nevymyslela takze ano.jsem poctiva to je jeho problem jak si to vede. Ja jsem rada za brigadu v čas ktery muzu.
Ano mu je to jedno i minule mi daval vlastne o 800 vic ale me je to divny si to brat. Zajima me jen jestli by to nekdo resil jak ja nebo ne
napriklad manzel by to bral a ma nazor jak je psano vys hloupy kdo dava hloupejsi kdo nebere ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: ..jsem. pouze na brigade na 2h denne pri materske. Spravny to neni ale on to tak vede a ja jsem rada za brigadu.
Ja to nevymyslela takze ano.jsem poctiva to je jeho problem jak si to vede. Ja jsem rada za brigadu v čas ktery muzu.
Ano mu je to jedno i minule mi daval vlastne o 800 vic ale me je to divny si to brat. Zajima me jen jestli by to nekdo resil jak ja nebo nenapriklad manzel by to bral a ma nazor jak je psano vys hloupy kdo dava hloupejsi kdo nebere
Já bych to každopádně nedělala na černo, víc by mě fakt nezajímalo, stovka sem, stovka tam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: ..jsem. pouze na brigade na 2h denne pri materske. Spravny to neni ale on to tak vede a ja jsem rada za brigadu.
Ano mu je to jedno i minule mi daval vlastne o 800 vic ale me je to divny si to brat. Zajima me jen jestli by to nekdo resil jak ja nebo nenapriklad manzel by to bral a ma nazor jak je psano vys hloupy kdo dava hloupejsi kdo nebere
No není to jen jeho problém. Pokud přijde kontrola z IP, pak dostanete pokutu oba. Takže by ti to být jedno nemělo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem při rd chvilku brigádničila bez smlouvy
osobně bych to neřešila a brala, co šéf dává ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj chodim na brigadu pri materske a dostavam penize na ruku. Kdyz je stat. Svatek tak nejdu. Kdyz byl minule svatek 2 dny a 3 den bylo zavreno daval.mi sef na konci mesice stejnou castku jak kdybych v praci byla..pripomnela jsem mu ze bylo volno a vzala si penez min ikdyz me podaval castku celou precejenom 3 dny je dost.
ja jsem takova moc poctiva a nevim co delat
precejenom vracet mu 250kc mi prijde divny.
Ted je svatek jeden den a vim ze na konci mesice mi bude davat zase catku celou. Mam si vzit o den min nebo brat co dava a neresit?
Jak by jste to. udelali? Vzali? Nevzali?