Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Tak tohle bych si nikdy udělat nenechala. A v tomhle případě je nikdy fakt NIKDY.
Mno kdyz to vyplnis vlastnim tukem tak vlaste udelas i liposukci v jednom…
Jo zmenseni = ustrihnuti je take reseni, jestli se ti to zasekava do zipu u rifli…
Posli foto jak ty pisky pardon pyski vypadaji, jen mezi nami devcaty
Nechala bych si zmenšit ty malé. Byla jsem na podobném zákroku a obešla jsem se i bez léků na bolest. Dva dny jsem teda strávila v posteli s ledem mezi nohama a tak týden nosila dlouhou sukni bez spodaru a větrala. Dalo se to v pohodě zvládnout.
Byla jsem na zmenšení malých stydkých pysků (labioplastika) a rozhodně doporučuji spíše, než si nechat něco něčím vyplňovat. Je to relativně drobný zákrok, dá se provádět v lokální anestezii, hojení tam nějaké je, pár dní mírně pálí při močení, ale nic strašného.
Anonym z pochopitelných důvodů.
Spal jsem s jednou takovou, když došlo na akci a viděl ty záclonky, trošku jsem se zarazil, ale v tu chvíli mi to bylo úplně jedno. Každá jste nějak jedinečná.
Pokud to nějak fyzicky nevadí/nepřekáží, nech to bejt. Správnej chlap Tě bude mít rád i s tímto…
Já tuhle úpravu tam dole chápu.Když ty malé vyčuhují hodně,tak to vypadá ošklivě
Taky mám malé pysky větší, hlavně vpravo. Vadí mi to ale nenapadlo mě jít na plastiku
Možná o tom popřemýšlím
jinak bych si nechala zmenšit malé pysky než ty velký vyplňovat ![]()
@mdvorak Bych řekla že správnéj chlap se nad tímto ani nepozastaví jelikož je to úplně normální stejně tak jako malej pinďour nebo křivej pinďour…Jinak nechápu ženu která se tam nechá dole řezat.
@GabinkaCh píše:
Já tuhle úpravu tam dole chápu.Když ty malé vyčuhují hodně,tak to vypadá ošklivě
Když vyčuhují hodně a navíc ještě třeba nějak asymetricky, tak je to i docela nepříjemné. Plete se to do kalhotek se vzorem, tlačí při sedu, vadí v horku, při menstruaci, při sexu..
@Annabela11 píše:Řekněme si to mezi námi děvčaty - on ten pinďour vlastně žádny krasavec není. Jako náctileté děvče mě i skoro děsil
@mdvorak Bych řekla že správnéj chlap se nad tímto ani nepozastaví jelikož je to úplně normální stejně tak jako malej pinďour nebo křivej pinďour…Jinak nechápu ženu která se tam nechá dole řezat.
@Annabela11 píše:
Protože nejspíš tento problém nemáš a nikdy ses nedostala do situace, kdy se ti ten přečuhující malý stydký pysk „skřípnul“ během chůze tak, že jsi málem bolestí odpadla
Radši jeden řez, pár stehů, pár tisíc a pár dní ledování, než tohle muset řešit furt dokola.
@Anonymní píše:
Protože nejspíš tento problém nemáš a nikdy ses nedostala do situace, kdy se ti ten přečuhující malý stydký pysk „skřípnul“ během chůze tak, že jsi málem bolestí odpadlaRadši jeden řez, pár stehů, pár tisíc a pár dní ledování, než tohle muset řešit furt dokola.
Nedostala, protože je to chlap ![]()
Ahoj holky, potřebuju poradit. Už delší dobu přemýšlím o tom, že bych si nechala zvětšit velké stydké pysky, protože mi z nich malé stydké pysky vyčuhují. Tím zvětšením by se vlastně ty malé stydké pysky zakryly a vypadalo by to estetičtěji. Píšu sem, protože se chci zeptat jestli tu někdo na podobném zákroku byl. Váhám mezi výplní kyselinou hyaluronovou a vlastním tukem. Kterou možnost byste zvolily vy? Přemýšlela jsem i o zmenšení malých pysků s tím, že bych si je prostě nechala zmenšit, ale bojím se té bolesti. Ale nevím jestli by to nebylo lepší? Co myslíte vy, co byste dělaly - šly byste na zmenšení malých stydkých pysků, nebo si nechaly vyplnit ty velké? Jsem na vážkách.
Omlouvám se za anonym, ale jde o choulostivé téma.