Výpočtový list

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.6.23 14:07
@Anonymní píše:
@Hanula1212 ja to myslím takhle…jak jsou II srážky se mzdy tak tam byly 2 exe ale byly v roce 2019 doplaceny ale na tom zápočtáku jsou uvedeny, nyní žádné nemám ale nerada bych hned novému zaměstnavateli dávala takhle započtak.. kdyz to jak tam je ta šipka ustřihnu bude to divne kdyz jsou k tomu ještě 3 papíry 🤔 nebo si jedině přední stranu napsat sama na pc a přidat to k tomu…

To fakt nebude divný, když první strana bude A5 a ostatní A4. :lol: Ten tvůj poslední návrh je jasnej podvod, to ani komentovat nebudu.

Jako zaměstnavateli by mi byl původ tvých srážek absolutně jedno, ale ten zbytek a snaha to zamaskovat (dokonce podvodem) je totální red flag.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
6.6.23 14:18
@Anonymní píše:
@Hanula1212 ja to myslím takhle…jak jsou II srážky se mzdy tak tam byly 2 exe ale byly v roce 2019 doplaceny ale na tom zápočtáku jsou uvedeny, nyní žádné nemám ale nerada bych hned novému zaměstnavateli dávala takhle započtak.. kdyz to jak tam je ta šipka ustřihnu bude to divne kdyz jsou k tomu ještě 3 papíry 🤔 nebo si jedině přední stranu napsat sama na pc a přidat to k tomu…
Účetní nebo kdo to dostane do ruk, fakt není blbec, takže mu dojde, že tady jde o podvod.
A to by mi u nového zaměstnance ve zkušební době vadilo více než že měl před x lety exekuci.
Exekuce - řeknu si idi*t, ale už se snad použil.
Podvod - bude podvádět i nadále, takže se ho ve zkušební době zbavím
  • Citovat
  • Upravit
Tala20
6.6.23 16:08
@Anonymní píše:
srážky se mzdy tak tam byly 2 exe ale byly v roce 2019 doplaceny ale na tom zápočtáku jsou uvedeny, nyní žádné nemám …
Máš to marný. Zaměstnavatel byl povinen v zápočtovém listu uvést:
„… zda ze zaměstnancovy mzdy jsou prováděny srážky, který orgán srážky nařídil, v čí prospěch, jak vysoká je pohledávka, pro kterou mají být srážky dále prováděny, jaká je výše dosud provedených srážek a jaké je pořadí pohledávky“.

Zaměstnavatel tyto skutečnosti povinně uvedl podle stavu v okamžiku ukončení pracovního poměru. Je úplně jedno co jsi později doplatila! To sis měla rozmyslet před tím, než jsi nasekala dluhy a než musely být na Tvůj plat nařízeny dvě exekuce.

Teď chceš podvádět a falšovat zápočtový list.

• Citovat
  • Upravit
2904
6.6.23 16:17

Preklep na mobilu? :lol:
Ale tak hlavni, ze se nakonec nasel, vid?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42228
6.6.23 16:22
@Maggdallena píše:
Preklep na mobilu? :lol:
Ale tak hlavni, ze se nakonec nasel, vid?:-)

Jasně, ne, že se ztratil :jazyk: jak může být někdo až tak blbej, to mi hlava nebere 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.23 17:30
@Betty MacDonald píše:
Jasně, ne, že se ztratil :jazyk: jak může být někdo až tak blbej, to mi hlava nebere 8o

Nový zaměstnavatel udělá terno, až je mi ho líto.  :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8502
6.6.23 18:07

Já to beru tak, že do zápočťáku se uvádí exe, které se sráží. Tzn. pokud je vše doplaceno, mám i papír od exekutora a žádné srážky neprovádím, pak ani do zápočťáku neuvádím. A i kdyby, tak pokud byla exe ukončena 2019, tak to tam bude uvedeno. Pokud bych já jako mzdovka dostala ustřihnutý zápočťák, tak mi bude jasné, že chtěl zaměstnanec něco zatajit a zaměstnavatele na to upozornim. Ať si udělá obrázek sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.23 19:26
@Hanula1212 píše:
Já to beru tak, že do zápočťáku se uvádí exe, které se sráží. Tzn. pokud je vše doplaceno, mám i papír od exekutora a žádné srážky neprovádím, pak ani do zápočťáku neuvádím. A i kdyby, tak pokud byla exe ukončena 2019, tak to tam bude uvedeno. Pokud bych já jako mzdovka dostala ustřihnutý zápočťák, tak mi bude jasné, že chtěl zaměstnanec něco zatajit a zaměstnavatele na to upozornim. Ať si udělá obrázek sám.

V době ukončení pracovního poměru trvalo ještě 2 měsíce a bylo zaplaceno vse jenze to už se tam nepíše jen nechápu proč by novy zaměstnavatel mel vědět proč jsem měla kdysi exe kdyz ted jsem cista to je cele

• Citovat
  • Upravit
Tala20
6.6.23 21:29
@Anonymní píše:
nechápu proč by novy zaměstnavatel mel vědět proč jsem měla kdysi exe kdyz ted jsem cista to je cele …

Jsi tvrdohlavá a nečteš co bylo napsáno.

Citoval jsem Ti ze zákoníku práce co zaměstnavatel uvádí povinně do zápočtového listu. Přečti si to ještě jednou. Neuvádí se tam „proč jsi měla kdysi exe“.

Můžeš samozřejmě novému zaměstnavateli tvrdit, že zápočtový list z předposledního zaměstnání nemáš (ztratil se, shořel, sežvýkal ho pes…).

• Citovat
  • Upravit
10593
7.6.23 16:30
@Anonymní píše:

Tak „výpočtový" list je nakonec na světě!
Teď jen vymyslet, jak to celé zfalšovat ( vočůrat) :dance: :poblion: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.23 16:46

Vše nakonec zdárně vyřešeno díky všem 👍

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie