Výpočtový list
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Není to zápočtový list tzv. zápočťák? Jinak určitě poradí účetní, co tu jsou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zdravím, k čemu musim dokládat novému zaměstnavateli výpočty list? Nemam ho doma, pro stěhování jsem ho někde asi vyhodila, ztratila…🤔 co ted s tím? Mám akorat z roku 2017 ale to není poslední výpočtovy list z práce.
Slouží k potvrzení o zaměstnání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zdravím, k čemu musim dokládat novému zaměstnavateli výpočty list? Nemam ho doma, pro stěhování jsem ho někde asi vyhodila, ztratila…🤔 co ted s tím? Mám akorat z roku 2017 ale to není poslední výpočtovy list z práce.
Zápočtový list. Bývalý zaměstnavatel ti ho může vystavit znovu. Jsou tam třeba srážky ze mzdy, z jakýho důvodu skončil prac. pomer atd atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Pardon překlep na mobilu 🤦♀️se snad stane ne…
no - jelikož to tam máš 2×, tak to asi překlep nebyl,
a proč vyhazuješ zápočtové listy? mě bylo řečeno, že je to velmi důležitá listina
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
no - jelikož to tam máš 2×, tak to asi překlep nebyl,
a proč vyhazuješ zápočtové listy? mě bylo řečeno, že je to velmi důležitá listina
Pisu na mobilu a mam tam „našeptávač“ takže jsem si toho nevšimla… my jsme se stěhovali ted a nemůžu ho proste najít proto se ptám co s tim a k čemu novému zaměstnavateli vůbec je
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Pisu na mobilu a mam tam „našeptávač“ takže jsem si toho nevšimla… my jsme se stěhovali ted a nemůžu ho proste najít proto se ptám co s tim a k čemu novému zaměstnavateli vůbec je
Google za 5 vteřin…
https://www.mesec.cz/…dla-vyuziti/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zdravím, k čemu musim dokládat novému zaměstnavateli výpočty list? … co ted s tím?
Není Ti vůbec nic do toho proč nový zaměstnavatel požaduje zápočtový list! Prostě proto, že má právo jej požadovat.
Pokud chceš mít zápočtový list, povinností bývalého zaměstnavatele bylo jej vystavit a doručit. To splnil. Můžeš požádat o stejnopis ZL, ale počítej s tím že si to zaplatíš.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Pardon překlep na mobilu 🤦♀️se snad stane ne…
Kdybyste nekecala, překlep hned ve dvou písmenech po sobě a dvakrát? Proč normálně nepřiznáte, že jste nevěděla přesně, jak se to jmenuje? ![]()
Jinak zrovna zápočťák je dost důležitá věc a měl by se pečlivě uschovat. Požádejte bývalého zaměstnavatele o kopii.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 píše:
Zápočtový list. Bývalý zaměstnavatel ti ho může vystavit znovu. Jsou tam třeba srážky ze mzdy, z jakýho důvodu skončil prac. pomer atd atd.
Zdravím a lze nějak zajistit aby novy zaměstnavatel neviděl srážky ze mzdy co byly před 4 roky? A nyní už nejsou? Lze to nějak ustrihnout či požádat bývalého zaměstnavatele aby to poslal znovu ale bez?🤔
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Zdravím a lze nějak zajistit aby novy zaměstnavatel neviděl srážky ze mzdy co byly před 4 roky? A nyní už nejsou? Lze to nějak ustrihnout či požádat bývalého zaměstnavatele aby to poslal znovu ale bez?🤔
Ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Srážky, které už neprobíhají, tak v zápočťáku nebudou. I kdybys to chtěla nějak nefixlovat, oni jsou ti exekutoři hrozně rychlý, takže si toho nového zaměstnavatele do měsíce najdou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanula1212 ja to myslím takhle…jak jsou II srážky se mzdy tak tam byly 2 exe ale byly v roce 2019 doplaceny ale na tom zápočtáku jsou uvedeny, nyní žádné nemám ale nerada bych hned novému zaměstnavateli dávala takhle započtak.. kdyz to jak tam je ta šipka ustřihnu bude to divne kdyz jsou k tomu ještě 3 papíry 🤔 nebo si jedině přední stranu napsat sama na pc a přidat to k tomu…
- Citovat
- Upravit