Výpověď a co dál

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.12.22 22:36

Výpověď a co dál

Ahojte,
Nemám ani tak dotaz ale zajíma mě názor i jiných lidí :D. Dala jsem výpověď v práci, bylo toho na mě prostě už moc, chod firmy, prostředí, stereotyp a prostě tak celkově už mi to začalo lézt na nervy a chtěla bych dělat něco, co mě bude více bavit. No a výpověď mi končí ke konci roku. Můj problém je ten, že nějakou práci kam bych mohla jít jsem našla. Ale není to prostě to co bych chtěla dělat. Říkám si, jestli to mám vydržet zase na nějaký čas a potom zkusit štěstí znovu, nebo bych v lednu šla na ÚP a hledala práci dál. Přeci jen jsem tu výpověď dala kvůli tomu abych začala dělat něco co mě bude naplňovat. Nevím si rady… :nevim: Každopádně mám střední školu s oborem, praxi nějakou taky, jsem mladá.. co byste dělali vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anais Brno
15.12.22 22:45

A proč jsi nejdřív nenašli práci, která tě bude bavit a pak až dát výpověď :nevim:
Ty musíš vědět, zda tam chceš pracovat, zaučovat se, věnovat tomu čas…
Jako, že teď té nové firmě oznamis, že nenastoupis? Trochu nezodpovědné…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.22 22:48

@Anais Brno hledala jsem, psala jsem a volala ale nikde na mě nechtěli čekat dva měsíce. V té nové práci mám ještě celý leden brigádně.

• Citovat
  • Upravit
5913
15.12.22 23:11

No tak hledej dál. Když na tebe nechtěli nikde dva měsíce čekat a ty máš leden brigádě, tak máš čas zkusit se poohlédnout ještě jinde, kde tě to bude naplňovat. Případně na to pak využít zkušební dobu. Nebudeš první ani poslední co si novou práci rozmyslel a šel jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
15.12.22 23:55

Já bych nedávala výpověď do doby než by si našla něco, kam bych opravdu chtěla jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64838
16.12.22 05:17
@vetešnice píše:
Já bych nedávala výpověď do doby než by si našla něco, kam bych opravdu chtěla jít.

Ne kazdy chce vice nez dva mesice cekat, pokud nutne potrebuje a ma na vyber nekoho volneho, tak je vyber jasny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101448
16.12.22 06:17
@vokishka píše:
Ne kazdy chce vice nez dva mesice cekat, pokud nutne potrebuje a ma na vyber nekoho volneho, tak je vyber jasny

No, to nebude příliš perspektivní zaměstnavatel ci pozice :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
16.12.22 07:01

Dost dobre nechapu, co je tady k diskusi - do 31.12. jsi ve stare praci, od 1.1. jsi v nove praci, kde mas urcite minimalne 3 mesice zkusebni dobu - takze do 31.3. pokud si najdes neco lepsiho muzes okamzite ukoncit stavajici praci, a naskocit na lepsi. :nevim: Co vic si prat…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9629
16.12.22 07:10

Tak záleží na tom, jak moc potřebuješ peníze :nevim: Pokud tě někdo je ochotný živit, tak si můžeš dopřát luxus hledání ideální práce, pokud ne, tak jdi do té nové, hledej a když něco najdeš, tak ve zkušební době můžeš odejít že dne na den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20823
16.12.22 07:14
@Anonymní píše:
Ahojte,
Nemám ani tak dotaz ale zajíma mě názor i jiných lidí :D. Dala jsem výpověď v práci, bylo toho na mě prostě už moc, chod firmy, prostředí, stereotyp a prostě tak celkově už mi to začalo lézt na nervy a chtěla bych dělat něco, co mě bude více bavit. No a výpověď mi končí ke konci roku. Můj problém je ten, že nějakou práci kam bych mohla jít jsem našla. Ale není to prostě to co bych chtěla dělat. Říkám si, jestli to mám vydržet zase na nějaký čas a potom zkusit štěstí znovu, nebo bych v lednu šla na ÚP a hledala práci dál. Přeci jen jsem tu výpověď dala kvůli tomu abych začala dělat něco co mě bude naplňovat. Nevím si rady… :nevim: Každopádně mám střední školu s oborem, praxi nějakou taky, jsem mladá.. co byste dělali vy?

Tak já bych hlavně do nějaké práce chodil, abych měl peníze a u toho dal hledal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
16.12.22 07:26

Nastoupila bych na tu brigadu, at je jakákoliv a hledala dál, co na tom řešíš :nevim: A zdravotní si přinejhorším platila sams. Na pracák určitě nechceš…

Jinak pro všechny, co by tvrdli v blbý práci, než si něco najdou. Na málo odborných pozicích, kde se lidi víc točí, nikdo dva měsíce rozhodně na nikoho nečeká… To by nenašla jinou práci nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
16.12.22 09:11

@Pajka89 tak se střední školou snad nedělá ve výrobě???

• Citovat
  • Upravit
3792
16.12.22 09:18

Ona je to jen brigáda a né práce? Tak to bych byla raději na pracáku, to se ti přece nevyplatí :nevim: nejspíš máš odpracováno, ne? Takže dostaneš polovinu současné mzdy jako podporu a máš tak dva, tři měsíce, než tě lidé z úřadu začnou nahánět, tak můžeš v klidu hledat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33138
16.12.22 09:21
@Anonymní píše:
Ahojte,
Nemám ani tak dotaz ale zajíma mě názor i jiných lidí :D. Dala jsem výpověď v práci, bylo toho na mě prostě už moc, chod firmy, prostředí, stereotyp a prostě tak celkově už mi to začalo lézt na nervy a chtěla bych dělat něco, co mě bude více bavit. No a výpověď mi končí ke konci roku. Můj problém je ten, že nějakou práci kam bych mohla jít jsem našla. Ale není to prostě to co bych chtěla dělat. Říkám si, jestli to mám vydržet zase na nějaký čas a potom zkusit štěstí znovu, nebo bych v lednu šla na ÚP a hledala práci dál. Přeci jen jsem tu výpověď dala kvůli tomu abych začala dělat něco co mě bude naplňovat. Nevím si rady… :nevim: Každopádně mám střední školu s oborem, praxi nějakou taky, jsem mladá.. co byste dělali vy?

Nastup na tu brigádu, a hledej dál :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24991
16.12.22 09:21

Na pracaku dostaneš první dva měsíce 60 % ze mzdy (možná z čisté, ted nevím), další měsíce se to snižuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat