Výpověď a problém
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Asi zalezi na blizsich okolnostech… ale obecne, pokud budes ve vypovedni lhute a pujdes na PN, tak se vypovedni lhuta prerusuje… tedy si tim vlastne prodlouzis pracovni pomer…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mělo by stačit podepsat prohlášení, že netrváš na přerušení výpovědní lhůty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@soney píše:
Asi zalezi na blizsich okolnostech… ale obecne, pokud budes ve vypovedni lhute a pujdes na PN, tak se vypovedni lhuta prerusuje… tedy si tim vlastne prodlouzis pracovni pomer…
To platí jen v případě výpovědi dané zaměstnavatelem, a i tehdy to má chránit zaměstnance, takže stačí, když zaměstnanec zaměstnavateli oznámí (před koncem původní výpovědní doby), že na prodloužení netrvá.
Pokud dá zakladatelka v práci výpověď, tak se jí výpovědní doba v případě pracovní neschopnosti neprodlužuje (a nemusí dávat ani to prohlášení).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:Při výpovědi z tvé strany se výpovědní doba neprodlužuje.
Ahoj, prosim o radu.chci dat výpověď z pracovního poměru, protoze jsem se dozvěděla informace, pro ktere nemohu zzůstat. V prac. smlouve mam souhlas s paragrafem 250-264 o odpovednosti. Zadnou další hmotnou odpovědnost podepsanou nemám. Protoze ve firme je ‚bordel‘chci odejit. Dat vypoved a budu muset skoncit v rijnu po 2mes..kdyby mi mel zamestnavatel delat problémy, chci jit na prac. neschopnost. skonci i tak muj prac. pomer v rijnu nebo bude prodlouzen o PN?
… skonci moje zodpovědnost ve firme s ukonc.prac.pomeru nebo me muzou jeste do neceho ‚namočit‘? Diky za odpovedi a vzhledem k tematu anonym
No,… tvoje hmotná odpovědnost ve firmě skončí předáním toho, za co hmotně odpovídáš. Pokud v tom budeš mít manko, tak tvůj dluh z toho manka vůči firmě pochopitelně zůstane i po skončení pracovního poměru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky za odpověď, ja nemám podepsanou hmotnou zodpovědnost, penize odevzdávám kazdy týden a v pořádku, slo mi spíš o ty pozdější pro problémy, ktere by mi mohli ddělat, kdyby chteli.Dik
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Díky za odpověď, ja nemám podepsanou hmotnou zodpovědnost, penize odevzdávám kazdy týden a v pořádku, slo mi spíš o ty pozdější pro problémy, ktere by mi mohli ddělat, kdyby chteli.Dik
No tak když předáš peníze, vyžádej si kvitanci (tedy potvrzení o tom, že nic nedlužíš) a za případné manko, vzniklé v době, kdy tam už nebudeš, už pochopitelně neodpovídáš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, prosim o radu.chci dat výpověď z pracovního poměru, protoze jsem se dozvěděla informace, pro ktere nemohu zzůstat. V prac. smlouve mam souhlas s paragrafem 250-264 o odpovednosti. Zadnou další hmotnou odpovědnost podepsanou nemám. Protoze ve firme je ‚bordel‘chci odejit. Dat vypoved a budu muset skoncit v rijnu po 2mes..kdyby mi mel zamestnavatel delat problémy, chci jit na prac. neschopnost. skonci i tak muj prac. pomer v rijnu nebo bude prodlouzen o PN? skonci moje zodpovědnost ve firme s ukonc.prac.pomeru nebo me muzou jeste do neceho ‚namočit‘? Diky za odpovedi a vzhledem k tematu anonym