Výpověď z pracovního poměru

Anonymní
7.8.14 17:43

výpověď z pracovního poměru

Ahoj, prosim o radu.chci dat výpověď z pracovního poměru, protoze jsem se dozvěděla informace, pro ktere nemohu zzůstat. V prac. smlouve mam souhlas s paragrafem 250-264 o odpovednosti. Zadnou další hmotnou odpovědnost podepsanou nemám. Protoze ve firme je ‚bordel‘chci odejit. Dat vypoved a budu muset skoncit v rijnu po 2mes..kdyby mi mel zamestnavatel delat problémy, chci jit na prac. neschopnost. skonci i tak muj prac. pomer v rijnu nebo bude prodlouzen o PN? skonci moje zodpovědnost ve firme s ukonc.prac.pomeru nebo me muzou jeste do neceho ‚namočit‘? Diky za odpovedi a vzhledem k tematu anonym

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
239
10.4.16 20:01

můžu podat výpověď v době pracovní neschopnosti??

Zdravím, mám dotaz zda můžu podat výpověď v práci pokud jsem na neschopence.Jsem dva mesice po operaci štítné žlázy. V práci mám smlouvu na dobu neurcitou..chci podat výpověď u důvodu stěhování. nevíte někdo jak to chodí??diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
10.4.16 20:05

Vy můžete dát výpověď kdykoli- klidně i když jste na neschopence, zaměstnavatel je pokud chce dát výpověd víc omezovaný. http://socialnidialog.cz/…-nschopnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
10.4.16 20:14

Děkuji za info ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
29.4.24 18:39

Zaměstnavatel chce ukončit pracovní poměr ,,dohodou”

Zdravím, nejsem moc právně vzdělaný, proto se obracím zde na diskuzi. 29.4 jsem chtěl podat výpověď z pracovního poměru s dvouměsíční lhůtou. Avšak zaměstnavatel mi řekl že následující 2 měsíce práce pro mě nebude a chce pracovní poměr ukončit už 1.5.24. Ale na to nechci přistoupit z důvodu že bych si dvouměsíční lhůtu odpracoval a dostal 2 mzdy. Na zítra 30.4.24 mi oznámil že s jejich advokátkou změní formulář na výpověď, a chci se zeptat co mohu udělat pro to abych se nenechal o následující dvě mzdy obrat? Moc děkuji za radu, a pochopení že v tomto směru nejsem natolik vzdělaný. Všem přeju hezký den ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat