Výpověď a úřad práce poradíte prosím?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.10.23 11:04

Výpověď a úřad práce poradíte prosím?

Ahoj, jdu k vám a dotazem, předem prosím nemyslete si, že jsem nějaký nefachcenko nebo podobně, v době školy jsem klasický brigadnicila, od ukončení školy pracuji nonstop na hpp. Nyní budu v současném zaměstnání podávat výpověď ke konci října, tudíž oficiálně budu končit na konci roku. Samozřejmě se dívám po práci hledám od rána do večera, ale oficiálně chci psát a posílat životopis, az budu mít výpověď podanou. Ráda bych nastoupila hned po novým roce do nové práce, ale můžeš se stát, že třeba budu muset a měsíc, na dva na úřad práce. Tehdy po škole jsem tam byla asi 10 dní, než jsem oficiálně nastoupila do práce, po první práci jsem ihned nastoupila do nové, ale moje otázka zní, nyní když už mám odpracovano téměř 5 let bez pauzy a přijdu na ten úřad se zaregistrovat, co si vám vzít? Jasný občanka, popřípadě rodny list, ale co dál… Jde mi hlavně o to co z práce? Jak oni mi vypocitaji výši podpory? Jak budou vědět kolik byl můj průměrný plat? Jak to v takové situaci chodí? Mohl by mi to prosím trošku někdo přiblížit, tehdy byla situace jiná neměla jsem krom brigády odpracovano, takže nic, ale teď. Četla jsem jejich stránky ale…
Moc děkuji za všechny informace a mějte pěkný víkend.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20858
7.10.23 11:13

https://portal.gov.cz/…nosti-S11363

Tady to máš jasně a srozumitelně napsaný. Jaký ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.23 11:17

@Cenarius takže si mám jít potom k účetní pro započni list ke konci roku, než odejdu? Opravdu jsem v této situaci poprvé, ráda bych se jí vyhla, ale počítám raději se vším.

• Citovat
  • Upravit
20858
7.10.23 11:19
@Anonymní píše:
@Cenarius takže si mám jít potom k účetní pro započni list ke konci roku, než odejdu? Opravdu jsem v této situaci poprvé, ráda bych se jí vyhla, ale počítám raději se vším.

Zápočtovy list dostaneš automaticky při konci PP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
7.10.23 11:25

Podle mě ti všechno řeknou první den, kdy tam přijdeš, co po tobě vlastně chtějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
7.10.23 11:37

Pri registraci budou po tobe chtit kopii vypovedi. Kolik jsi vydelavala kvuli podpoře si urad zjisti z ČSSZ.

• Citovat
  • Upravit
35593
7.10.23 12:29

Papíry ti dají v práci. Rodný list nepotřebuješ, stačí občanka. Když něco budou potřebovat ještě doložit tak ti to řeknou když se tam půjdeš zaregistrovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
7.10.23 12:36

Vsechno je strankach uradu prace napsany dost srozumitelne. Dokonce tam ani nemusis nosit ty papiry osobne. Muzes poslat pres bankovni identitu..musis vyplnit zadost o zamestnani nebo tak nejak a zadost o podporu. Kdyz jim bude neco chybet, tak ti zavolaji nebo poslou do datovky/ dopis a daji termin prvni schuzky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat