Kdy Vám přišel e-mail od UOL o postupu do dalšího kola?

Anonymní
6.10.23 11:25

Kdy Vám přišel e-mail od UOL o postupu do dalšího kola?

Dobrý den, chtěla bych pracovat u UOL a dostala jsem od nich e-mail, s tím že pokud mám stále zájem, tak ať vyplním osobnostní a IQ test. Včera jsem to vyplnila a zajímalo by mě, za jak dlouho se třeba ozvou, že me zvou na pohovor apod. Ti, kteří jste u nich dělali ty testy, za jak dlouho se Vám tak ozvali? Děkuji za odpovědi.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
4
6.11.23 11:33

Dnes jsem taky vyplňovala testy a přemýšlím, kdy se ozvou a zda vůbec. Ozvali se ti a řekli ti výsledky?

• načítám...
28
6.11.23 14:05
@Katie896 píše:
Dnes jsem taky vyplňovala testy a přemýšlím, kdy se ozvou a zda vůbec. Ozvali se ti a řekli ti výsledky?

Ozvali se do týdne, ale přímo výsledky mi neposlali. Rovnou mi napsali, že “postupuju” na pohovor a napsali mi termín.

• načítám...
4
6.11.23 15:56

Čekat další týden, no to je něco pro moje nervy :lol: A ty vysledky se teda člověk nedozví? Docela mě to zajímá

• načítám...
28
6.11.23 17:58
@Katie896 píše: Čekat další týden, no to je něco pro moje nervy :lol: A ty vysledky se teda člověk nedozví? Docela mě to zajímá

Týden je ještě dobrý, někdo klidně čeká ještě dýl :D. A ty výsledky nevím, jestli se někdy dozvíme.

• načítám...
4
6.11.23 19:03

A vzali tě tedy? Já jestli mohu gratulovat :D

• načítám...
28
6.11.23 19:13
@Katie896 píše:
A vzali tě tedy? Já jestli mohu gratulovat :D

Ano, vzali. Momentálně jsem na školení a dnešní školení mám za sebou. Ještě zítřejší školení a ve středu už na pobočku :D.

• načítám...
3.1.24 15:32

Ahoj, mám pár otázek…test jsem udělala :wink: mám příští týden pohovor online. Jsem z toho nervózní, chci pracovat v téhle společnosti. @Tessix vy máte nějaké zkušenosti s účetnictvím? A jste spokojená ve firmě uol?
Děkuji za odpovědi. :wink:

• načítám...
28
3.1.24 16:23
@JarčaNejdlová píše:
Ahoj, mám pár otázek…test jsem udělala :wink: mám příští týden pohovor online. Jsem z toho nervózní, chci pracovat v téhle společnosti. @Tessix vy máte nějaké zkušenosti s účetnictvím? A jste spokojená ve firmě uol?
Děkuji za odpovědi. :wink:

Ahoj, s účetnictvím jsem praktické zkušenosti neměla, pouze teoretické. Nicméně jsem si udělala rekv. kurz, abych o tom mohla ještě něco víc vědět. Takže možná mi to i trochu pomohlo u toho pohovoru :)
Ano, zatím jsem spokojená. Nemám sice za sebou ještě zkušební dobu, ale za tu dobu, co tam jsem, jsem spokojená a nemůžu si stěžovat.

• načítám...
8320
3.1.24 16:37
@Tessix píše:
Ahoj, s účetnictvím jsem praktické zkušenosti neměla, pouze teoretické. Nicméně jsem si udělala rekv. kurz, abych o tom mohla ještě něco víc vědět. Takže možná mi to i trochu pomohlo u toho pohovoru :)
Ano, zatím jsem spokojená. Nemám sice za sebou ještě zkušební dobu, ale za tu dobu, co tam jsem, jsem spokojená a nemůžu si stěžovat.

Jako začátečník máš někoho, kdo tě dozoruje a radí ti, nebo rovnou dostaneš firmu a je to na tobě?

• načítám...
28
6.1.24 09:41
@rmot píše:
Jako začátečník máš někoho, kdo tě dozoruje a radí ti, nebo rovnou dostaneš firmu a je to na tobě?

Jelikož jsme v účetním týmu, kde máme vedoucího, tak se mám v případě potřeby na koho obrátit. Jinak náš tým má na starost několik firem, takže všichni z týmu děláme všechny firmy.

• načítám...
8320
7.1.24 00:45
@Tessix píše:
Jelikož jsme v účetním týmu, kde máme vedoucího, tak se mám v případě potřeby na koho obrátit. Jinak náš tým má na starost několik firem, takže všichni z týmu děláme všechny firmy.

Mě to zajímá, protože za těch pár desetiletí podnikání jsem dospěl k tomu, že účetní a dobrý účetní se liší v tom, že ten dobrý zná z dlouholeté praxe různé „finty“, které jsou stále v mantinelech legálnosti, ale dokáží poplatníkovi ušetřit mnoho peněz. Oproti tomu jsem zažil účetní, co jen otrocky přebouchají doklady do účetního programu a jeho výstup dají klientovi s tím, že „tohle musíte zaplatit na daních a odvodech“. Tak mě zajímalo, jestli tě jakožto účetnického začátečníka u téhle firmy nechají jen otrocky zpracovávat doklady, nebo přijde někdo zkušený a řekne „počkej, tohle mu přehoď do dalšího období, tím ušetří dost na daních“.

• načítám...
48
13.3.25 13:55

@Tessix
Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o bližší informace o práci v UOL a. s. Stále tam pracujete a jste stále spokojená? Zrovna procházím výběrovým řízením, ale chtěla bych vědět zkušenosti i s druhé strany. S účetnictvím zkušenosti nemám a trochu se děsím, že se to nezvládnu naučit nebo že nebudu stíhat plnit ten bodový systém. Jak to máte vy? Děkuji za odpověď

• načítám...
28
13.3.25 18:53
@meguš píše: Více

Dobrý den,

ano, stále v UOLu pracuji a jsem spokojená.
Pokud by Vás vzali, nemáte se čeho bát, v průběhu 3 měsíců se dokáže zaučit každý i bez vzdělání apod. Já teda měla rekvalifikační kurz a měla jsem opravdu pouhé teoretické znalosti a praxi žádnou. Řekla bych, že při výběrovém řízení v UOLu musí být člověk sám sebou, být prostě v pohodě, člověk co si sedne s každým apod.

Co se týče bodového systému, tak zpočátku nějakých 4-5 měsíců se nováček v UOLu pořád ještě zaučuje a tak se tam u něj neřeší tolik ty body, zda splnil ten limit nebo ne. Po čase se to už řeší a při nesplnění určitého počtu bodů se strhávají peníze (nemusí nutně hned ze mzdy jako takové). Zároveň ale pokud člověk přesáhne bodový limit, dokáže se pak vyšplhat na hodně hezké peníze, záleží tedy jak je ten člověk efektivní a jak moc chce dělat. Ja osobně zatím body plním, ale někdy je to opravdu náročné je nahnat.

Zajímá Vás ještě něco?

• načítám...
48
13.3.25 20:38

Děkuji moc za odpověď :wink: Otázek mám asi ještě milion 😅 😂
Mohla bych ještě poprosit vysvětlit ten bodový systém? Stáhla jsem si náborovou brožuru, kde je ten bodový systém uvedený a je tam napsáno, že se očekává že od 4 až 5 měsíce už bude nováček plnit asi těch 3500 bodů, ale já nevím co si pod tím představit…jak jsou ty účetní operace obodovany… např. Jedna účetní operace jeden bod?
A nahnat body myslíte, aby jste splnila bodové hodnocení a očekávání společnosti nebo aby jste si vydělala více peněz?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat