Dojíždění do práce 40km?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Dojíždění do práce 40km?
Ahoj všem,
hledám tu jen názor ostatních, mám velké dilema, zda vzít jednu práci 40km daleko. Jezdila bych autem. Výhoda je, že je zde možnost zkráceného úvazku, třeba ve 13h bych už byla doma. Do toho školkové dítě, takže na to hodně koukám. Občas je možnost si hodiny i napracovat, takže se nemusí nutně každý den..
Ono se školkovým dítětem je ta pracovní nabídka dost omezená.
Dojíždíte zde taky někdo tak a jste v pohodě?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To prece zalezi na platu a jestli pojedes polnackou nebo po dalnici.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dojizdim 80 km, plny úvazek, občas pracuju z domova. A upřímně, jakmile budu mít deti, menim práci…
Jedna cesta trvá kolem 35 minut.
Jsou to vysoké náklady, zvýšené riziko nehody.
Jak to mas casove?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Dojizdim 80 km, plny úvazek, občas pracuju z domova. A upřímně, jakmile budu mít deti, menim práci…
Jedna cesta trvá kolem 35 minut.
Jsou to vysoké náklady, zvýšené riziko nehody.
Jak to mas casove?
tobě trvá 80 km půl hodiny? U nás ve špičce trvá déle i 20 km dojet do našeho města. A ráno z něj do vedlejšího.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli zvládneš ráno i odpoledne školku
tak proč ne? Smrad, pokud se ve školce něco po tak nejspíš nezvladnes dojet do 15minut?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VitaminC píše:
To prece zalezi na platu a jestli pojedes polnackou nebo po dalnici.
Samozřejmě to také zvažuji. Ale nechtěla jsem příspěvek vkládat anonymně, tak plat nepíšu. Samozřejmě to není žádné terno, zkrácený úvazek a ještě benzín. Cesta buď po dálnici nebo přes vesnice. Polňačka to není ![]()
Příspěvek upraven 04.10.23 v 21:14
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Koko23 píše:
Samozřejmě to také zvažuji. Ale nechtěla jsem příspěvek vkládat anonymně, tak plat nepíšu. Samozřejmě to není žádné terno, zkrácený úvazek a ještě benzín. Práce celkem náročná. Ale lepší než nic..cesta buď po dálnici nebo přes vesnice. Polňačka to není
Koukala bych na ten plat, zda se ti to vyplatí… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Atisia píše:
Jestli zvládneš ráno i odpoledne školkutak proč ne? Smrad, pokud se ve školce něco po tak nejspíš nezvladnes dojet do 15minut?
No tak dojezdovost do 15 minut do školky je asi zbytečný parametr. Já měla 40 minut mezi prací a školkou, když nebyly kolony. Manžel 30 minut autem, hodinu MHD. Přežily to obě dvě děti od roka, kdy začaly chodit do jeslí. Akutně jsem za ty roky jela jen jednou, když syn uklouzl a spadl hlavou na židli…
Zakladatelko, pokud nic vhodnějšího není, tak to vem. Mě to nepřijde jako nic zásadního.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
tobě trvá 80 km půl hodiny? U nás ve špičce trvá déle i 20 km dojet do našeho města. A ráno z něj do vedlejšího.
40 km tam a 40 km zpět, půl cesty dalnice a půl cesty vesnicemi. Jinak jedna cesta trvá kolem 35 min. Tam a zpět 1 hod a 10 min
- Citovat
- Upravit
@vokishka píše:
No, podle všeho tedy od startu do cíle udržuje stabilní rychlost kolem 150km/h
To považuji za naprostý zázrak na našich dálnicích
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vulpes píše:
No, podle všeho tedy od startu do cíle udržuje stabilní rychlost kolem 150km/hTo považuji za naprostý zázrak na našich dálnicích
![]()
Napsala jsem to blbě. Jedna cesta 40 km, 35 min 😊 denně 80 km
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
40 km tam a 40 km zpět, půl cesty dalnice a půl cesty vesnicemi. Jinak jedna cesta trvá kolem 35 min. Tam a zpět 1 hod a 10 min
Tak to jo
Ono je obecně zvykem, když je řeč o dojíždění, tak uvádět délku té jedné trasy
každý si to už umí znásobit dvěma.
40km (pokud to není napříč Prahou) a 35min je těžká pohoda
Neměla jsem moc takhle krásně ložených zaměstnání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jezdila jsem to v horách bohužel v zimě a poprvé a naposled rozbila auto… těch 40km v našich podmínkách trvalo fakt klidně hodinu s garáží, parkováním a tak..
pak jsem jezdila busem, taky mňaminka, ten jel bezpečně a pomalu, akorát že 100 minut nejméně, takže to máš přes tři hodiny denně na cestách, nakonec jsem tehdá jezdila stopem, je to dvacet let, to ještě lidi stavěli a trvalo to odpo. o něco míň, o to více rizika a zážitků, no…
od té doby vím, že není nad práci v místě bydliště, max. z chalupy jezdím 11 minut + 5 minut parkování (10km), páč kroužíš jak sup, no…
Hele, 40km je fakt hodně, je to denně 80, záleží na terénu, počasí, není to žádná legrace..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Žijeme v Praze, dneska jsem jela do práce 35 minut zhruba 12 km, ranní špička ze školy, no a odpoledne hodinku autem. Ale dneska to stálo fakt za… normálně je to víc v pohodě. Jen jsem pohodlná, ale já chodím do práce 1-2 dny v týdnu, zbytek home Office…
- Citovat
- Upravit