Neschopenka a konec PP
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Neschopenka a konec PP
Ahoj,
mám dotaz na personalistky nebo mzdovky, jestli někdo poradí. Příbuzný je už třetí měsíc na neschopence, mezitím došlo k ukončení pracovního poměru (uplynutí doby určité). Lékař již bude PN ukončovat, ale objevily se zdravotní potíže jiného druhu. Pokud by to bylo třeba, lze současnou PN přesunout k jinému lékaři, aniž by byla ukončena, když pracovní poměr už zanikl?
Díky moc za info.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Sofie2013 píše:
Ahoj,
mám dotaz na personalistky nebo mzdovky, jestli někdo poradí. Příbuzný je už třetí měsíc na neschopence, mezitím došlo k ukončení pracovního poměru (uplynutí doby určité). Lékař již bude PN ukončovat, ale objevily se zdravotní potíže jiného druhu. Pokud by to bylo třeba, lze současnou PN přesunout k jinému lékaři, aniž by byla ukončena, když pracovní poměr už zanikl?
Díky moc za info.
Ano, může ji přebrat jiný doktor. Pokud neschopenku ukonči tak už bude bez peněz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dvě neschopenky
Dobrý den, chci se prosím informovat, jsem poprvé na neschopence.
Od obvodního lékaře jsem dostal pracovní neschopenku a ta mi končí 29/3 …
A druhou jsem dostal před 2 dny díky tomu, že jdu na operaci tedy 27/3. Budu mít 3 dny dvě neschopenky u stejného zaměstnavatele což nejde. Jak se tohle bude prosím řešit. Moc děkuji za reakce, nikde to nemohu najít. Moc děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@J.D.915 píše: Více
proč jsi tu první neschopenku neukončil. Nebo proč ji nepřevzal ten další lékař.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše: Více
Chtěl jsem ji ukončit, ale nestihl jsem svého obvodního lékaře. Budu mu volat dnes pač tam je od 13-18:00 a budu se snažit se domluvit, aby mi neschopenku ukončil zpětné a to těm datum 27/3. Pokud to zle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit