Práce přes agenturu Konecta Czech?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Práce přes agenturu Konecta Czech?
Ahoj,
napadlo mě zeptat se zde… čeká mě pracovní pohovor přes agenturu Konecta Czech. Jedná se o volání z domova pro například Zasilkovnu nebo Ppl, pasivní linka. Co je mi divné, když kouknu na stránky například Zasilkovny, tak v sekci zaměstnání sice hledají operátory na pasivní linku, ale home Office možný až po důkladném zaškolení. Tady přes agenturu to lze hned a i pohovor a zaučení je on-line. Koukala jsem také na stránky apps.cz a tahle agentura tam není.
Jsem v dnešní době už hrozně nedůvěřivá. Nemá někdo prosím zkušenosti??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Koko23 tipuju že na kmenové zaměstnance jsou větší požadavky než na lidi přes agenturu. Tj. budou řešit složitější věci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kmenový pracovník bude mít (skoro) jistě jiné podmínky a asi i lepší peníze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kolik nabízí? Dneska školí přes meet kde kdo. Ale jistě to nebude tak důkladné jako, když jsi v provozu. Třeba náslechy asi budou chybět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, absolovala jsem u nich dva pohovory, jeden na začátku září, druhý na konci. Dodnes se mi nikdo neozval s výsledkem, tak jsem tam dnes volala sama a samozřejmě nepřijata, což nevadí.
Co mě na nich ale upřímně ser…, že v náboru hlásají jak je to i pro maminky na rodičovské a ve finále vás vyřadí jen proto, že máte děti. ![]()
A ani nejsou schopni vám zavolat a dát vám rozhodnutí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, pracuji pro konektu již déle jak rok na HPP, vše je podložené smlouvou. Práci vykonávám jako v jakékoliv jiné práci na HPP is dovolenou, PN, očr atd.Jsem maminka 4 leté holčičky a vůbec jim to nevadilo. vše od pohovoru, po zaškolování probíhalo přes meet, na pobočku jsem jela jen podepsat smlouvu a vyzvednout zařízení pro práci. Vím, že nabízejí různé druhy úvazku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marcela.ch
Já jsem u nich teď absolovala 3 pohovory, u prvního mi nakonec bylo řečeno, že prý jak to chci zvládat, když mám děti, u druhého to bylo to samé a po třetím už se mi opět nikdo neozval 🤷. U těch předchozích jsem si volala sama. Přitom jedna dcera chodí do školky a druhá jde po Novém roce. No takže už to prostě zkoušet nebudu. 🤷
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čistě technicky, jak firmě můžou vadit děti, když tak nějak ani nemůžou zjišťovat, že je člověk má? A pokud jde skoro o výhradní HO…?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bohužel první slečna to řekla naplno.
„jak chcete zvládat směny, když máte doma dítě“. Na to jsem ji řekla, že s tím problém nemám, ale ona měla a když jsem volala po 11 dnech o rozhodnutí, tak mi její kolegyně řekla, že prý tuto práci nemůžu zvládnout s dítětem 🤷
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ženský, tady jde o to, že práce na Home office neznamená, že si kdykoliv odbehnete k dítěti. To opravdu možné není. Taky si uvědomte, že když budete mít prcka doma, bude si neustále vyžadovat Vaší pozornost. Já tam pracuji přes rok a 90% ženských s malými dětmi jsou neustále doma nebo něco vymýšlí. Jejich práce se pak přiřazuje ostatním a nedá se to stíhat. Ty co vás měli u pohovoru ví, že si prostě maminky mysli jaká to je pohoda, proto to řeknou na rovinu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marcela.ch Dobrý den, prosím pracujete ještě pro Konectu?
Prosím, jak probíhá on-line pohovor, nástup by byl na Home Office, v našem městě není pobočka, vše se pak vyřizuje v Hradci Králové?
Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na Konectu pozor, teď je to 3 roky co u nich nepracuji a začali mi vyhrožovat vrácením zařízení které jsem jim vracela cca měsíc po skončení pracovního provozu. Očekávám soudní spor, protože oni očividně okradaji normálně lidi takže jestli tu jsou další koho takto okradli, ozvěte se. Můžete podat hromadnou žalobu. U mě šlo jen o počítač, monitor, klávesnice, myš a podobně jsem si nebrala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit