Práce přes agenturu Konecta Czech?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Práce přes agenturu Konecta Czech?
Ahoj,
napadlo mě zeptat se zde… čeká mě pracovní pohovor přes agenturu Konecta Czech. Jedná se o volání z domova pro například Zasilkovnu nebo Ppl, pasivní linka. Co je mi divné, když kouknu na stránky například Zasilkovny, tak v sekci zaměstnání sice hledají operátory na pasivní linku, ale home Office možný až po důkladném zaškolení. Tady přes agenturu to lze hned a i pohovor a zaučení je on-line. Koukala jsem také na stránky apps.cz a tahle agentura tam není.
Jsem v dnešní době už hrozně nedůvěřivá. Nemá někdo prosím zkušenosti??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Koko23 tipuju že na kmenové zaměstnance jsou větší požadavky než na lidi přes agenturu. Tj. budou řešit složitější věci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kmenový pracovník bude mít (skoro) jistě jiné podmínky a asi i lepší peníze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kolik nabízí? Dneska školí přes meet kde kdo. Ale jistě to nebude tak důkladné jako, když jsi v provozu. Třeba náslechy asi budou chybět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, absolovala jsem u nich dva pohovory, jeden na začátku září, druhý na konci. Dodnes se mi nikdo neozval s výsledkem, tak jsem tam dnes volala sama a samozřejmě nepřijata, což nevadí.
Co mě na nich ale upřímně ser…, že v náboru hlásají jak je to i pro maminky na rodičovské a ve finále vás vyřadí jen proto, že máte děti. ![]()
A ani nejsou schopni vám zavolat a dát vám rozhodnutí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, pracuji pro konektu již déle jak rok na HPP, vše je podložené smlouvou. Práci vykonávám jako v jakékoliv jiné práci na HPP is dovolenou, PN, očr atd.Jsem maminka 4 leté holčičky a vůbec jim to nevadilo. vše od pohovoru, po zaškolování probíhalo přes meet, na pobočku jsem jela jen podepsat smlouvu a vyzvednout zařízení pro práci. Vím, že nabízejí různé druhy úvazku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marcela.ch
Já jsem u nich teď absolovala 3 pohovory, u prvního mi nakonec bylo řečeno, že prý jak to chci zvládat, když mám děti, u druhého to bylo to samé a po třetím už se mi opět nikdo neozval 🤷. U těch předchozích jsem si volala sama. Přitom jedna dcera chodí do školky a druhá jde po Novém roce. No takže už to prostě zkoušet nebudu. 🤷
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čistě technicky, jak firmě můžou vadit děti, když tak nějak ani nemůžou zjišťovat, že je člověk má? A pokud jde skoro o výhradní HO…?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bohužel první slečna to řekla naplno.
„jak chcete zvládat směny, když máte doma dítě“. Na to jsem ji řekla, že s tím problém nemám, ale ona měla a když jsem volala po 11 dnech o rozhodnutí, tak mi její kolegyně řekla, že prý tuto práci nemůžu zvládnout s dítětem 🤷
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ženský, tady jde o to, že práce na Home office neznamená, že si kdykoliv odbehnete k dítěti. To opravdu možné není. Taky si uvědomte, že když budete mít prcka doma, bude si neustále vyžadovat Vaší pozornost. Já tam pracuji přes rok a 90% ženských s malými dětmi jsou neustále doma nebo něco vymýšlí. Jejich práce se pak přiřazuje ostatním a nedá se to stíhat. Ty co vás měli u pohovoru ví, že si prostě maminky mysli jaká to je pohoda, proto to řeknou na rovinu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marcela.ch Dobrý den, prosím pracujete ještě pro Konectu?
Prosím, jak probíhá on-line pohovor, nástup by byl na Home Office, v našem městě není pobočka, vše se pak vyřizuje v Hradci Králové?
Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit