Práce přes agenturu Konecta Czech?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
159
30.9.23 17:05

Práce přes agenturu Konecta Czech?

Ahoj,
napadlo mě zeptat se zde… čeká mě pracovní pohovor přes agenturu Konecta Czech. Jedná se o volání z domova pro například Zasilkovnu nebo Ppl, pasivní linka. Co je mi divné, když kouknu na stránky například Zasilkovny, tak v sekci zaměstnání sice hledají operátory na pasivní linku, ale home Office možný až po důkladném zaškolení. Tady přes agenturu to lze hned a i pohovor a zaučení je on-line. Koukala jsem také na stránky apps.cz a tahle agentura tam není.
Jsem v dnešní době už hrozně nedůvěřivá. Nemá někdo prosím zkušenosti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20835
30.9.23 17:17

@Koko23 tipuju že na kmenové zaměstnance jsou větší požadavky než na lidi přes agenturu. Tj. budou řešit složitější věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
30.9.23 18:29

Kmenový pracovník bude mít (skoro) jistě jiné podmínky a asi i lepší peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
2.10.23 21:00

Kolik nabízí? Dneska školí přes meet kde kdo. Ale jistě to nebude tak důkladné jako, když jsi v provozu. Třeba náslechy asi budou chybět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
9.10.23 19:21

Ahoj, absolovala jsem u nich dva pohovory, jeden na začátku září, druhý na konci. Dodnes se mi nikdo neozval s výsledkem, tak jsem tam dnes volala sama a samozřejmě nepřijata, což nevadí.
Co mě na nich ale upřímně ser…, že v náboru hlásají jak je to i pro maminky na rodičovské a ve finále vás vyřadí jen proto, že máte děti. :(
A ani nejsou schopni vám zavolat a dát vám rozhodnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.23 10:46

Dobrý den, pracuji pro konektu již déle jak rok na HPP, vše je podložené smlouvou. Práci vykonávám jako v jakékoliv jiné práci na HPP is dovolenou, PN, očr atd.Jsem maminka 4 leté holčičky a vůbec jim to nevadilo. vše od pohovoru, po zaškolování probíhalo přes meet, na pobočku jsem jela jen podepsat smlouvu a vyzvednout zařízení pro práci. Vím, že nabízejí různé druhy úvazku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
30.10.23 19:03

Marcela.ch
Já jsem u nich teď absolovala 3 pohovory, u prvního mi nakonec bylo řečeno, že prý jak to chci zvládat, když mám děti, u druhého to bylo to samé a po třetím už se mi opět nikdo neozval 🤷. U těch předchozích jsem si volala sama. Přitom jedna dcera chodí do školky a druhá jde po Novém roce. No takže už to prostě zkoušet nebudu. 🤷

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
31.10.23 09:02

Čistě technicky, jak firmě můžou vadit děti, když tak nějak ani nemůžou zjišťovat, že je člověk má? A pokud jde skoro o výhradní HO…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
31.10.23 22:28

Bohužel první slečna to řekla naplno.
„jak chcete zvládat směny, když máte doma dítě“. Na to jsem ji řekla, že s tím problém nemám, ale ona měla a když jsem volala po 11 dnech o rozhodnutí, tak mi její kolegyně řekla, že prý tuto práci nemůžu zvládnout s dítětem 🤷

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
31.10.23 22:29

A ano, jednalo se o 100% home office

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
14.12.23 08:39

Ženský, tady jde o to, že práce na Home office neznamená, že si kdykoliv odbehnete k dítěti. To opravdu možné není. Taky si uvědomte, že když budete mít prcka doma, bude si neustále vyžadovat Vaší pozornost. Já tam pracuji přes rok a 90% ženských s malými dětmi jsou neustále doma nebo něco vymýšlí. Jejich práce se pak přiřazuje ostatním a nedá se to stíhat. Ty co vás měli u pohovoru ví, že si prostě maminky mysli jaká to je pohoda, proto to řeknou na rovinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
22.1.24 16:51

@Marcela.ch Dobrý den, prosím pracujete ještě pro Konectu?
Prosím, jak probíhá on-line pohovor, nástup by byl na Home Office, v našem městě není pobočka, vše se pak vyřizuje v Hradci Králové?
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat