Výpověď - pocity
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj, tuto diskuzi jsem založila abych se měla kam vykecat protože toho mám plnou hlavu. V pátek jsem řekla šéfovi že chci dát výpověď a on se mi totálně vysmál že stejně přivezu zpátky..popravdě ani nevím jak jsem reagovala ale jsem šíleně naštvaná ještě teď a to už je neděle večer.. hned zítra ráno podám výpověď papírově.. udělala jsem hroznou chybu že jsem mu to řekla v pátek.. jsem dilina ale mám ponaučení.
Přiznám se že jsem v této práci vydržela ani ne rok s tím že mi pořád vkládaly do hlavy jak přátelská a rodina firma to je… Jako nemůžu říct šéf mi vždy vyšel vstříc když jsem potřebovala volno ale co se týká peněz jsem brala snad minimum co jde.. z této práce jsem chtěla odejít už hodněkrát ale nikdy jsem se k tomu nedokopala.. mám strach že teď celé dva výpovědní měsíce budu zažívat peklo.. předem chci říct že na neschopenku nemohu protože nechci vše nechat na manželovi
Popravdě se bojím ráno podat i tu výpověď že jsi mi vysměje opět do ksichtu a poštve proti mně kolegy..
Jsem už z toho psycho. Prosím nepište mi že jsem kráva sama to vím měla jsem odejít už dávno ale za blbost se platí.
Neměla jsi nic říkat, jen podat výpověď. Ideálně už v červnu, abys v srpnu skončila
Pak to holt musíš do konce výpovědní doby přežít a ostatním to může být tak nějak fuk ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud by vám chtěl dělat peklo, tak tu hru mohou hrát dva. Ony kontroly úřadů nepotěší, ani když je všechno v nejlepším pořádku. Prostě to zdržuje od produktivity.
- Citovat
- Upravit
Tak az se ti bude smat ze prilezes zpatky tak se zasmej taky, ze to rozhodne ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím Tě, buď v klidu. Zaměstnanec ve výpovědní době, to je selanka. Zaměstnatavatel na Tebe nemá prakticky žádnou páku. Nesmíš akorát udělat velkej průšvih, aby Tě nevyrazili “na hodinu”. Ale pokud budeš chodit do práce přiměřeně v čas a střízlivá, tak nemůže nic. Ať si kecání co chce, to neřeš, když bude hodně prudit, můžeš taky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vždyť je to jedno, že jsi mu to řekla předem. Zítra dej výpověď písemně a nech si na svůj výtisk potvrdit převzetí.
Může ti dělat naschvály, ale to už přežiješ. Ono ho to taky nejspíš přestane bavit, když nebudeš nějak moc reagovat.
To bude dobrý, neboj!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlavně ponaučení pro příště je to dát až ke konci měsíce, takhle bude mít o měsíc navíc tě otravovat. Jinak tuhle zkušenost mám taky, rovnou dvakrát. Paradoxně to byli šéfové, které jsem do té doby považovala za osoby na výši. I když, za toho druhého jsem dělala dost jeho práce a muselo mu být jasné, že mu nastávají těžké časy. ![]()
Když bude prudit, nejlepší je si prostě pomyslet něco ve smyslu “a co uděláš, vyhodíš mě?”
Jen bych mu to teda neříkala nahlas, aby si ještě neuložil misi ti najít nějaké chyby a znepříjemnit ti to o to víc. Jinak má @Plain Jane naprostou pravdu.
Tu souvislost mezi manželem a neschopenkou jsem nepochopila. Vy děláte spolu a padla by na něj tvoje práce?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Presne, spis byla blbost to davat na zacatku mesice, ale i tak, aspon ho muzes mit u zadele a soustredit se na svetlo na konci tunelu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, tuto diskuzi jsem založila abych se měla kam vykecat protože toho mám plnou hlavu. V pátek jsem řekla šéfovi že chci dát výpověď a on se mi totálně vysmál že stejně přivezu zpátky..popravdě ani nevím jak jsem reagovala ale jsem šíleně naštvaná ještě teď a to už je neděle večer.. hned zítra ráno podám výpověď papírově.. udělala jsem hroznou chybu že jsem mu to řekla v pátek.. jsem dilina ale mám ponaučení.
Přiznám se že jsem v této práci vydržela ani ne rok s tím že mi pořád vkládaly do hlavy jak přátelská a rodina firma to je… Jako nemůžu říct šéf mi vždy vyšel vstříc když jsem potřebovala volno ale co se týká peněz jsem brala snad minimum co jde.. z této práce jsem chtěla odejít už hodněkrát ale nikdy jsem se k tomu nedokopala.. mám strach že teď celé dva výpovědní měsíce budu zažívat peklo.. předem chci říct že na neschopenku nemohu protože nechci vše nechat na manželovi
Popravdě se bojím ráno podat i tu výpověď že jsi mi vysměje opět do ksichtu a poštve proti mně kolegy..
Jsem už z toho psycho. Prosím nepište mi že jsem kráva sama to vím měla jsem odejít už dávno ale za blbost se platí.
Moc to hrotíš. Pokud jsou tak namachrovaní, tak ti třeba i navrhnou, že můžeš odejít hned koncem měsíce, a ne až na podzim. Pokud využijí celou výpovědní dobu, tak očividně blafují a zároveň jsi v lepší pozici, takže si nic nedovolí, spíš budou chtít, aby sis dovybrala dovolenou atd. Nějaké psychické „mučení“ člověka ve výpovědi je hodně velké sci-fi, ten zaměstnavatel z toho nic nemá. Prostě se těš do nové práce a tohle už neřeš. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
No a co by z toho meli, budou radi, ze maji delsi cas na hledani nekoho jineho…a je otazkou proc se ti vysmal…mozna ze zoufalstvi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla jsi dát výpověď už v červnu, ale co už.. Já po 2,5 letech dala výpověď taky, byla to menší pobočka. Měla jsem z toho nervy, ale dalo se to
byla jsem tam teda pak jen měsíc, další jsem si vybrala zbytek dovolené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak možná je pod služebním zákonem a tam je lhůta 60 dnů od podání a ne následující dva měsíce
hele me se tenkrát šéf zeptal co teď jako budu dělat. Já ho vůbec nepochopila a on se me ptal jestli jako hodlám ještě pracovat. Fakt jak trubka jsem do poslední minuty makala na rozdíl od všech co predtim koncily
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hospodki ve vypovedni lhute se uz nikdo nikdy nepredrel…takze urcite bych ani nepocitala s tim, ze nejaky zestnanec vyjimkou te u pasu) bude mit nejakou vyraznou produktivitu prace…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hospodki malá rodinná firma nebude pod služebním zákonem.
@broskvová zmrzlina to asi spíš nechce přijít o plnou výplatu, než že by pracovali spolu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem po x letech dávala loni výpověď a taky jsem z toho měla strach co bude, nakonec jsem to s grácií dokončila a to mě ještě ke konci prosili, ať zůstanu ![]()
Neboj, podej to a vydrz! Určitě na tebe čeká lepší práce, ale ja tedy hledala skoro 3 měsíce, abych to měla k dětem na zkrácený úvazek..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tuto diskuzi jsem založila abych se měla kam vykecat protože toho mám plnou hlavu. V pátek jsem řekla šéfovi že chci dát výpověď a on se mi totálně vysmál že stejně přivezu zpátky..
popravdě ani nevím jak jsem reagovala ale jsem šíleně naštvaná ještě teď a to už je neděle večer.. hned zítra ráno podám výpověď papírově.. udělala jsem hroznou chybu že jsem mu to řekla v pátek.. jsem dilina ale mám ponaučení.