Výpověď ve zkušební době HPP a DPP
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Tak pokud ti dal výpověd jen z jedné smlouvy, tak DPP běží dál. Pokud máš na plánované směny, musíš jít. A tu výpověď ti může doručit rovnou, bez nějakého ohlašování.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka výpověď mi prisla jen na HPP na DPP mi žádnou výpověď nedal a těžko můžu jit do práce kdyz si odvezl vybavení všechno nic nemám. Takže mě normlane ta druha smlouva běží dal kdyz nemam papir o Ukončení mam jen ohledně te ve Zkušební době ta na DPP byla na neurčitou dobu 🤦 a neni tam nejaka vypovedni lhůta?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
je tam, nebo aspon bývala, 14 denní výpovědní lhůta.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ve zkušební době se nedává výpověď, ale zrušení (ukončení) pracovního poměru ve zkušební době. Zaměstnavatel může ukončit pracovní poměr ve zkušební době bez udání důvodu a kdykoliv.
Asi vás chce jen na DPP, když to nezrušil
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Výpověď ti nedal, ale ukončil PP ve zkušební době, tohle ti hlásit dopředu nemusí. Na DPP tě teda asi chce, když ji neukončil (tam je výpovědní lhůta 14 dnu).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jestli půjdeš na pracák tak potřebuješ mít tu DPP ukončenou. Buď si tam zajeď a chtěj výpověď i z toho, nebo ji sama pošli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč? Teď už stejně nebudeš mít prvních 14 dní placených.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 protože na pracáku mam podporu vybranou a na praci zadnou nemám protože jsem s výpovědí nepočítala 🤷 tak je pro mě lepší jit marodit a nemit 14 dni hrazenych než byt doma zadarmo nez neco najdu 🙂
- Citovat
- Upravit
Jak chcete hledat práci na nemocenské a chodit na pohovory?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cestovatelka 1 hledam praci na HO takže pohovory bych mohla mit on-line ale uvidim no
- Citovat
- Upravit
Dobrý den, chtěla bych se zeptat byla jsem u zaměstnavatele ve zkušební době a dnes mi doručil výpověď aniž by dal předem vědět to tu ale rozebírat nechci co je důvod založení diskuze je, že jsem u nej mela dve smlouvy HPP se zkusebni dobou a DPP na dobu neurčitou no a dnes mi dovezl výpověď pouze ve zkušební době o té na DPP tam není ani slovo je tim padem taky ukončena nebo není? Zamestnavatel mi nebere telefon ani nijak nekomunikuje už pres týden. Tak se chci zeptat jak to teda je a kdo mi dokáže poradit? Děkuji