Výpověď z důvodu krachu projektu

Anonymní
30.7.24 18:19

Výpověď z důvodu krachu projektu

Ahojky maminky chtěla bych se zeptat dostala jsem výpověď z duvodu krachu projektu bohužel jsem byla ve zkušební době a k dnešku to končí pry. Mohu se zeptat z ceho se počítá podpora nastup jsem mela 21.7 takze nic oddelano jen školení. Ještě me napadlo jít na neschopenku a nechat si ji napsat zpětně ale to by mi asi bylo k prdů že? Děkuji za odpověď a rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15496
30.7.24 18:29

:roll: A co třeba najít práci a jít do jiné? Místo oje.bu s neschopenkou? :roll:
Doktoři by měli mít sakra postihy za tyto ´neschopenky ´. A už vůbec by to nemělo jít vypisovat zpětně. :poblion:

Doufám, že ani na tu podporu nebudeš mít nárok. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.24 18:38

@Šmoulice na podporu mít narok budu 100% ale spíš risknu tu neschopenku

• Citovat
  • Upravit
10860
30.7.24 18:41

Na neschopence se ti bude blbe chodit na pohovory a bude to vypadat divne, to kazde HR pochopi, ze jsi to udelala naschval.
Myslis, ze praci nenajdes, jakou roli jsi v projektu mela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41140
30.7.24 18:47
@Anonymní píše: Více

a riskne to i doktor? :think: a na pohovory budeš chodit ve vycházkách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8478
30.7.24 18:47

Teď nechápu důvod neschopenky. Jestli máš narok na podporu tak si během té doby hledám práci ne? Nebo je lepší trčet doma s omezenými vychazkami a bez práce? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
30.7.24 18:50

Tak pokud jste ve zkušební době, nedává se výpověď, ale ukončení pracovního poměru ve zkušební době. Před touto prací jste odpracovala minimálně rok v jiné práci a potom jste nečerpala podporu? Jinak teda nechápu proč někoho zaměstnají na týden a pak oznámí krach projektu, to nevěděli dřív??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.24 18:54

@cestovatelka 1 očividně ne nedelalo by mi problem jit na podporu ale ta podpora bude tak mala ze nezaplatim nic to ta nemocenska bude vyšší to je ten duvod ano rok odpracovaný mám v předešlé práci ale ted nemam odpracovany ani mesic podporu jsem pobirala měsíc

• Citovat
  • Upravit
434
30.7.24 18:57

A jak budete na nemocenské hledat novou práci? A vy jste podepsala výpověď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21839
30.7.24 18:58

A proč nepřemýšlíš nad práci? A řešíš zda z neschopenky nebo podpory nevyjdeš. A k čemu ti pomůže pár dní neschopenky? Nebo proč by měl nějaký lékař riskovat postih a vymýšlet si diagnozy na týdny či měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.24 19:08

@cestovatelka 1 nepodepsala jsem nic oznamili mi ze projekt k dnesku končí ale ja byla ve zkušebce :) no tak ja pracovala z HO tak bych si chtela najit zase neco takoveho

• Citovat
  • Upravit
7204
30.7.24 19:08

Neschopenka je 60 %, podpora je 65 % :think: pokud neplánuješ strávit na neschopence půl roku (což nechápu jak chceš udělat když si jdeš pro neschopenku účelově tak tě na ní lékař pravděpodobně nenechá dlouho :roll: ) tak se ti podpora vyplatí víc.
Jo a na neschopenku musíš mít taky odpracováno. Stejně jako na podporu.

A nechápu jaký máš plán. Normálně si najdi jinou práci ne? :nevim: Nebo si odpracovala 10 dní a stačí? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.24 19:09

@mado přemýšlím ale urcite nesezenu praci ze dne na den 🤦

• Citovat
  • Upravit
434
30.7.24 19:12

Přece nemůžou jen tak oznámit, že končíte. A před nástupem jste podepsala pracovní smlouvu nebo na základě čeho jste tam pracovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41140
30.7.24 19:13
@cestovatelka 1 píše: Více

proč by nemohli, když je ve zkušebce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...