Práce kadeřnice - jak jste začali atd..

Anonymní
29.7.24 15:44

Práce kadeřnice - jak jste začali atd..

Dobrý den,

zajímalo by mě jak jste začínala jako kadeřnice - nechala jste se zaměstnat a nebo rovnou jste si pronajali křeslo? Stali jste se kadeřnicí po dokončení učebního oboru a nebo rekvalifikačního kurzu a kolik vám bylo?
Je tu nějaká kadeřnice, co i přes snahu byla neúspěšná / nevydělala si tolik, kolik si představovala a vzdala to?
Je v dnešní době reálné sehnat si klientelu, když kadeřnic je až moc a hodně lidí si ani kadeřnici dovolit nemůže a stříhá se a barví se sama?

Děkuji a budu se těšit na vaše odpovědi :P :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20897
29.7.24 15:47

Moje manželka si kadeřnici dovolit může a stejně se radši barví sama. Pomůže ti to nějak?

Dobrá cesta je pánské lazebnictvi, střih+holení, tam jsou luxusní peníze když je člověk dobrý. Jakože SAKRA dobrý peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.7.24 16:08

Včera u nás bylo na večeři několik kamarádů/kamarádek starší dcery. Jedná se jde učit na kadeřnici. Hned jsem si ji domluvila, až bude potřebovat dobrovolnici, tak se hlásím. Střídám několik kadeřnic. Protože každá je dobrá na něco jiného. Jedna líp udělá ombré melír. Jiná líp pochopí, jak to chci ostříhat. A tam je po známosti. Jedna dělá v Rakousku kadeřnici v nějakém obchodním centru. A domu bere jen známé. A druhá má udělaný salon místo garáže na zahradě. Má to přivyělek po jiné práci, kde je zaměstnaná. Pak mám jiné známé v jiném kraji. Ale tam není tolik času, aby za nima člověk jel.

Příspěvek upraven 29.07.24 v 16:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.7.24 16:11

Můj muž a syn jezdí k pánskému. On je fakt dobrý. Furt tam má plno. Ale taky tam má zaměstnanou ženskou. Ta neumí dobře stříhat. Nemá cit pro pánský střih. Jak tu tam vidíme, protože on má volno. Tak se otáčíme a jdeme pryč. Jedeme znovu, až tam je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
29.7.24 16:20
@Cenarius píše: Více

Presne tak, manzel ma 5 vlasu trema radama, vrsek ples, holicka ho „ojela jak ovcu“ ani ne za 5 min, manzel se o ni vyjadril ze to nebyla zenska, ale herodes - nebavi se a jede jak stroj!
A za tech cca 4 min si vzala 190 Kc, muz byl spokojen, bez objednanu, cekani a hned.

V miste trvaleho bydliste mame holicku, taky bez objednani, a tam sedis trebas 2 hodky, nez prijdes na radu-ona se pritom bavi a je znatelne pomalejsi; tady ta te vezme strojkem supsup a je to; ja chodim taky k panskymu, mam husty pevny vlasy, tak na mikado a na sucho. Za 350,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
29.7.24 16:27

Myslím si, že s tím hodně zamával covid, moje kadeřnice je šikovná dostat se k ní bylo čekat třeba i 2měsíce a teď, jsem jí volala a vzala mě hned za týden, myslim, že spoustu lidí se začalo barvit samo a jdou jenom zastřihnout, konečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24671
29.7.24 16:48

Taky je asi rozdíl, kde to chceš provozovat. Město malé x velké / vesnice, jaká je konkurence atd. To se těžko radí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ruzzicka
29.7.24 17:05

Po dokončení učebního oboru jsem se nechala zaměstnat v salonu, abych získala praxi a zkušenosti. Později jsem si pronajala křeslo a začala budovat vlastní klientelu. I když konkurence je vysoká, kvalitní služby a osobní přístup mi pomohly získat stálé zákazníky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat