Webová aplikace - cena, info
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Najdi si partaka, ktery to udela za podil na budoucim zisku, nebo nabidni za podil nejake firme, ale to uz by muselo stat za to, crowdfunduj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co by to melo byt? Nejakou zakladni webovou aplikaci si spichnes sama treba na Wordpressu, kdyz budes chtit usetrit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Afrikana to už jsem zkoušela. Je třeba propojit mapu (stačí z leaflets), aby se v ni ukládaly informace od uživatelů, které tam dají po registraci, nebo si jen budou chtít info prohlédnout. Nevím jak WordPress, ale ve Webnode tam rohle můžeš vložit pomocí HTML, ale už si musíš „nakodovat“ s pomoci back-endu info a tomu já už nerozumím. Nejsem programátor :/. Jiný nápad jak to tam dát nemám. Nebo ještě možnost nevyužit mapu, ale jen možnost vkládat info, které se tam uloží.
- Citovat
- Upravit
Zkus se podívat na freelancery na platformách jako Fiverr nebo Upwork, kde často najdeš kvalitní programátory za přijatelnější ceny. Další možností je kontaktovat studenty IT oborů na univerzitách, kteří by mohli mít zájem o projekt za nižší cenu nebo jako součást školní práce.
- Citovat
- Upravit
@Kralovnal píše: Více
Manžel má firmu na apky a shaneji každou ruku a nohu a je to dost těžký boj..
Takže představa, že seženeš ceskeho studenta VŠ, co ti za par korun něco naprogramuje, je dost sci-fi..možná stredoskolaka.
To spíš nějakého Inda, tam zas bývá průšvih s kvalitou..
Pardon, poslouchám to několik let, kdy pořád loví lidi a vyzkoušeli snad už vsechno ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Ne, to je normální realita pracovního IT trhu u nás. Jako IT je nejvíc nedostatkové zboží. A kdo si myslí, že sežene někoho „za pár kaček“ na udělání aplikace je blázen, jelikož hledá blázna co dělá za zlomek toho co by dělat mohl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží co má aplikace splňovat, pokud ti jde už o ukládání dat uživatelů, tak to levné nebude, minimálně pokud nechceš aby se za nějakou dobu stal útok na tvojí databázi a o data uživatelů jsi přišla, zde už hraje velkou roli bezpečnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
jj, to už píše Jaroslav Král v brožuře Informační systémy. Při kontraktaci se má zhotovitel ptát objednatele: „A chcete to rychle, levně, nebo kvalitně?“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše: Více
A blázna, který bude za svou práci ručit, a přitom za ni vezme pár korun. Leda že by ji odevzdal s disclaimerem, že neručí za případné následné škody.
U nezkušených študáků může být problém v udržovatelnosti. Čím větší požadavek na rychlost vyhotovení a láci, tím hůř a dráž se to pak obvykle udržuje, protože zhotovitelé nemají čas přemýšlet nad tím, jak to udělat tak, aby se to později dalo i udržovat.
Ale na e-shopy jsou myslím osvědčené standardní návrhové vzory.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, chci se zeptat, není tady někdo, kdo by mi vytvořil funkční aplikaci. Koukala jsem, kde se cenová hladina pohybuje, ale to je pro začínajícího člověka šílená pálka. Nemáte osobní zkušenost s člověkem, co by byl ochotný mi tu aplikaci udělat a nechtěl za to takové peníze. Ano, chápu, že je v tom již programování. To vše vím, jen se snažím najít nějaké řešení, protože začínající člověk s nápadem opravdu nemá 100000-200000 na web. aplikaci. Dekuji za případné tipy nebo nasměrování.