Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zrovna řeším problém s antikoncepcí, momentálně užívám Velmari. Vlastně mi skvěle sedí, nemám žádné bolesti břicha ani hlavy, nepřibrala jsem a menstruace je extremě slabá. Jediné v čem je problém je s intimní stránkou věci. Nedá se říct, že by mi vyloženě vzala chuť na sex, ale je pro mě těžké dosáhnout orgasmu s čímž jsem dřív neměla žádný problém. S manželem skoro vůbec a i když si chci pomoci sama, tak to taky není tak snadné jak to bývalo. Dnes jsem byla na gyndě, tak jsem se o tom zmínila doktorce a ta navrhovala tělísko, ale do toho se mi moc nechce. Tak jsem si říkala, jestli se nevrátit k té co jsem užívala pře těhotenstvím, Logest. Ale nevím jestli se ještě vyrábí. Protože když ho zadám do vyhledavače se zbožím, nic se neobjeví.
Nevím, jestli se ještě vyrábí, ale vím, že Lindynette je s ní naprosto totožná ![]()
Na lékárna. cz píšou, ze je dostupný v kamenné prodejně ( nejde jsem dat odkaz, je to blokované )
Také jsem dřív užívala logest, ale gyndařka mi dala Lindinette..má stejné složení jako logest a je levnější.
Podle mě se vyrábí
mám dokonce doma dvě platíčka, tak kdyby jsi měla zájem tak napiš ![]()
Moje první a poslední antikoncepce byl Logest. Tehdejší přítel byl ze mě na mrtvici. Na Logestu se ze mě stal totální blázen. Když se na mě hned neusmál, brečela jsem jak želva, že je na mě strašně zlej a ze sexu nebylo nic. Když se na mě usmál, tak jsem opět brečela jak želva, že je na mě strašně hodnej a ze sexu nebylo opět nic. A když mi říkal, že ten Logest asi není dobrej a říkal, co to se mnou dělá, tak jsem se válela smíchy jak blázen a opět nebylo nic. Pro mě byl Logest dokonalá antikoncepce
Musela jsem ho vysadit. Po třech dnech jsem se z toho dostala a myslela, že budu muset asi chodit kanálama a před přítelem se někam schovat, jak jsem se styděla. Tak to je můj zážitek s Logestem.
@Anonymní píše: Více
ja se zasmála taky jsem ho brala a celkem mi rapidně snižoval libido, pak jsem přešla na Nuvaring a byl klid