Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak výsledky prej jsou sice vysoké,ale na vyndání mimi to není…ale že tu chcípnu na drbání, to je nezajímá:D Prej si mám koupit tekutý pudr a čekat, že to musím nějak vydržet…ale na pudr jim prdím,páč bych se musela namazat od kolenou pod prsa a celé ruce ![]()
Holky, co by to mohlo být? V neděli/pondělí dopoledne teplota. V neděli jsem použila dva čípky, pak už nebylo potřeba. Přisuzuji zubům, ale teď nevím. Líp mi to vyfotit nešlo
Dnes na bříšku, obličeji a zádech taková vyrážka. Na rukách a nohách nic nemá.
Doma chodí jen v tričku, v kočárku je tedy určitě upocený.
@Salorka píše:
Holky, co by to mohlo být? V neděli/pondělí dopoledne teplota. V neděli jsem použila dva čípky, pak už nebylo potřeba. Přisuzuji zubům, ale teď nevím. Líp mi to vyfotit nešloDnes na bříšku, obličeji a zádech taková vyrážka. Na rukách a nohách nic nemá.
a neměl další dny ani zvýšenou? Koukni na šestou nemoc.
U dětí se při virových infekcích často vysévají nespecifické vyrážky, nemusí to být jen ty „číslované“ exantémové nemoci. Nic výjimečného.
@Salorka píše:
Holky, co by to mohlo být? V neděli/pondělí dopoledne teplota. V neděli jsem použila dva čípky, pak už nebylo potřeba. Přisuzuji zubům, ale teď nevím. Líp mi to vyfotit nešloDnes na bříšku, obličeji a zádech taková vyrážka. Na rukách a nohách nic nemá.
Mozna pata nebo sesta nemoc. Pata muze byt nebezpecna pro tehotne, ktere ji drive neprodelaly.
Holky díky, mrknu na internet k té páté a šesté nemoci. Jinak je úplně v pohodě. Tu teplotu jsem přisuzovala zoubkům. Má jich 15 a nejspíš se klube i poslední dolní špičák…
Tak jsem fotky poslala dětskému, protože má dovolenou, a prý by to viděl nejspíš na šestou dětskou nemoc. Akorát nevím - samozřejmě ho nikde namáčet nebudu, ale ven sami můžeme? Má,, jen, tu vyrážku
@Salorka píše:
Tak jsem fotky poslala dětskému, protože má dovolenou, a prý by to viděl nejspíš na šestou dětskou nemoc. Akorát nevím - samozřejmě ho nikde namáčet nebudu, ale ven sami můžeme? Má,, jen, tu vyrážku
Ja bych sla, ale tak, aby byl stale ve stinu. A s nikym se nepotkavat, stale je infekcni.
Příspěvek upraven 28.07.22 v 21:57
@Salorka píše:
Tak ta vyrazka by mela brzo zmizet. Je to nakazlive, takze sami v kocarku.
Za jak dlouho asi vymizí? Jsou/budou k tomu ještě nějaké příznaky? V úterý máme odjíždět, tak abych to případně zrušila
@Salorka píše:
Za jak dlouho asi vymizí? Jsou/budou k tomu ještě nějaké příznaky? V úterý máme odjíždět, tak abych to případně zrušila
Vnuk mel tu vyraku asi dva dny, u te seste je to rychle pryc. Nekde jsem cetla, ze muze byt i jen v radu hodin. Nic nerus
@Salorka píše:
Presne jak pise @vokishka, vyrazka bude max. cca 2 dny. Zadne dalsi priznaky uz nebudou.
Prosím, neporadí někdo? Desetiletý syn má několik dní vyrážku, teď se trochu zhoršila, jsou to takové puchýřky. Říká, že při dotyku ho pálí
Na žádné alergie netrpí, nic zvláštního nesnědl, nikdo jiný to nemáme.
@Peta8181 píše: Více
nemůže to být impetigo? Podívej se na obrázky z netu a zkus to porovnat.
@Peta8181 píše: Více
Na první pohled impetigo. My s tím k lékaři nechodíme, pediatričce pošlu fotku a ona mi pošle erecept.