Vyrážka???

2858
28.6.10 15:39

vyrážka???

Čauky děvčátka,
opět otravuju a zakládám téma…ale potřebuju poradit…minulý patek se mi na bříšku vpodbřišku udělala nějaká vyrážka a strašně to svědí…řekla sem si dobře…asi je to kopřivka po něčem ee…jenže se mi začala dělat už i na zadku, stehnech, zádových kejtičkách a pomalu mi to leze na pupík nahoru…občas to nesvědí,ale pak se to strašně rozlochtá a já si myslim, že se udrbu nebo umřu…vyrážka nějak není vidět…spíš na omak cejtit…nevíte někdo, co by to mohlo být??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
58
28.6.10 15:47

Ahoj,
takže je to spíš krupička? Nejíš ovoce? Může to být alergická reakce třeba na jahody… Nevím. V kolikátým jsi tt? Mě se někde v 15tt udělala taky krupička, malinko na „bříšku“ pášu to v uvozovkách, protože v té době to na mě nikdo ještě nepoznal, že jsu těhu :-( a pak hodně na zádech. Občas to zasvědilo, ale jinak nic. Teď jsem ve 26tt a už mě zmizela, ale ano, bylo to nepříjemný. Pokud to neustane do další kontroly na gyndě, řekla bych o tom doktorce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
28.6.10 15:49

zavolej si do porodnice a popiš jim to někdy se svědící vyrážkou projevuje těhotenská žloutenka a ta je nebezpečná miminku -za zeptání nic nedáš.

a většinou se to objevuje ve 3.trimestriu ke konci -což ty asi už budeš -podle předchozích příspěvku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
28.6.10 16:07

No občas není nic vidět…občas jsou to takové bíle pidi pupínky…hlavně na omak jsou cejtit…jinak já už sem po termínu a čekám a čekám…zítra jdu k doktoru, tak to tam zveřejním,ale jen mě napadlo, jestli někdo nevíte coby…Jinak ovoce jim i jahody a docela dlouho a nikdy se mi nic nestalo… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
28.6.10 16:08

Já se právě zase četla chytré časopisy a vyčetla jsem, že v těhotenství můžou přestat fungovat játra a to způsobuje svědění kůže… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
28.6.10 16:10

no to bude to co jsem zminovala -kamarádka to měla -ale nevím jak to vypadalo ,jen říkala ,,že se může usvědit a když volala na poradu do porodky ,tak ji poručili at okamžitě přijede,že to je může ohrozit mimi a šup na pokoj ,kde ji kontrolovali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
28.6.10 16:25
pavlak5 píše:
no to bude to co jsem zminovala -kamarádka to měla -ale nevím jak to vypadalo ,jen říkala ,,že se může usvědit a když volala na poradu do porodky ,tak ji poručili at okamžitě přijede,že to je může ohrozit mimi a šup na pokoj ,kde ji kontrolovali

Ježiš…no do zítra to vydržím…k doktoru jdu naštěstí ráno…no doufám, že se malému nic nestane…já už rodit můžu kdykoliv… Třeba teď mě šíleně svědí v podbřišku a nic nedělám jen sedím…a nohy nic…ani vidět nic není :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
28.6.10 16:40

tak to je dobře ,že jdeš hned ráno -uvidíš co ti řekne ,třeba to nakonec bude jen z toho ovoce a kdyby se ti něco nezdálo ,vždycky můžeš jet na pohotovost -já jsem byla dobrá těhu histerka takže jsem tam byla pečená vařená ,sice jsem prudila ,ale dobře jsem nakonec udělala -tak budu držet pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
28.6.10 17:29
pavlak5 píše:
tak to je dobře ,že jdeš hned ráno -uvidíš co ti řekne ,třeba to nakonec bude jen z toho ovoce a kdyby se ti něco nezdálo ,vždycky můžeš jet na pohotovost -já jsem byla dobrá těhu histerka takže jsem tam byla pečená vařená ,sice jsem prudila ,ale dobře jsem nakonec udělala -tak budu držet pěsti :kytka:

Děkuji :-) Snad to nějak nic hrozného nebude…já kdyžtak zítra napíšu, co pan doktor říkal…POkud teda někde po cestě neporodím nebo nezakotvím v porodnici :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
28.6.10 17:31

Mi se udělaly takové suché šupinaté růžové fleky, taky svědily, postupně na břichu (tam nejvíc), pak i ruce… po porodu se to zas ztratilo. Taky si myslím, že to prostě bude tím, že to tělo je z těhotenství už vyčerpané a trochu nestíhá. Zítra to raděj řekni a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
28.6.10 17:37

Pipet: no já fakt doufám, že to nic nebude…páč mít ještě něco s játrama nebo s čímkoliv…Ale myslím si, že pokud to nic akutního nebude,tak to nějak řešit nebudou…páč už mám po termínu. Hlavně at to není žloutenka…ale ani neříkam, že by se mě nelíbilo rodit ihned a třeba císařem… :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
29.6.10 13:21

Tak obavy se vyplnily :-( Pravděpodobně snížená fuknce jater…miminko mi na ně tlačí a nemohou fungovat jak by měly:( Takže mi brali krev a zítra budou výsledky…kdyby hodně špatné, tak musím zítra veřer do porodnice a miminko musí ven :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
29.6.10 14:07

tak to je mi líto :-( snad výsledky nebudou tak zlé .Ale i tak už by mimi mohlo vykouknout na svět co ? :wink: úplně tě v tom horku lituju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
29.6.10 18:34
pavlak5 píše:
tak to je mi líto :-( snad výsledky nebudou tak zlé .Ale i tak už by mimi mohlo vykouknout na svět co ? :wink: úplně tě v tom horku lituju :kytka:

No já si tak i říkam,že by bylo fajn,kdyby ho zítra vyndali :mrgreen: Přece jenom už je hotové…jinak dneska nohy jako válec…bez kotníku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
29.6.10 21:09

tak je už zejtra přemluv,řekni ,že tě bolí hlava a natíkáš -to si tě už nechají 100% a půjde na svět -se mu tam nějak moc líbí ,asi ví ,že tady už je to trocha těžší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí