Vyrážka???

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2858
1.7.10 14:14

Tak výsledky prej jsou sice vysoké,ale na vyndání mimi to není…ale že tu chcípnu na drbání, to je nezajímá:D Prej si mám koupit tekutý pudr a čekat, že to musím nějak vydržet…ale na pudr jim prdím,páč bych se musela namazat od kolenou pod prsa a celé ruce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6595
27.7.22 17:52

Holky, co by to mohlo být? V neděli/pondělí dopoledne teplota. V neděli jsem použila dva čípky, pak už nebylo potřeba. Přisuzuji zubům, ale teď nevím. Líp mi to vyfotit nešlo

Dnes na bříšku, obličeji a zádech taková vyrážka. Na rukách a nohách nic nemá.

Doma chodí jen v tričku, v kočárku je tedy určitě upocený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66351
27.7.22 18:01
@Salorka píše:
Holky, co by to mohlo být? V neděli/pondělí dopoledne teplota. V neděli jsem použila dva čípky, pak už nebylo potřeba. Přisuzuji zubům, ale teď nevím. Líp mi to vyfotit nešlo

a neměl další dny ani zvýšenou? Koukni na šestou nemoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9824
27.7.22 18:36

U dětí se při virových infekcích často vysévají nespecifické vyrážky, nemusí to být jen ty „číslované“ exantémové nemoci. Nic výjimečného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15110
27.7.22 18:36
@Salorka píše:

Mozna pata nebo sesta nemoc. Pata muze byt nebezpecna pro tehotne, ktere ji drive neprodelaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6595
27.7.22 19:06

Holky díky, mrknu na internet k té páté a šesté nemoci. Jinak je úplně v pohodě. Tu teplotu jsem přisuzovala zoubkům. Má jich 15 a nejspíš se klube i poslední dolní špičák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6595
28.7.22 21:32

Tak jsem fotky poslala dětskému, protože má dovolenou, a prý by to viděl nejspíš na šestou dětskou nemoc. Akorát nevím - samozřejmě ho nikde namáčet nebudu, ale ven sami můžeme? Má,, jen, tu vyrážku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15110
28.7.22 21:56
@Salorka píše:
Tak jsem fotky poslala dětskému, protože má dovolenou, a prý by to viděl nejspíš na šestou dětskou nemoc. Akorát nevím - samozřejmě ho nikde namáčet nebudu, ale ven sami můžeme? Má,, jen, tu vyrážku

Ja bych sla, ale tak, aby byl stale ve stinu. A s nikym se nepotkavat, stale je infekcni.

Příspěvek upraven 28.07.22 v 21:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66351
28.7.22 21:56
@Salorka píše:

Tak ta vyrazka by mela brzo zmizet. Je to nakazlive, takze sami v kocarku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6595
28.7.22 22:20

Za jak dlouho asi vymizí? Jsou/budou k tomu ještě nějaké příznaky? V úterý máme odjíždět, tak abych to případně zrušila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66351
28.7.22 22:22
@Salorka píše:
Za jak dlouho asi vymizí? Jsou/budou k tomu ještě nějaké příznaky? V úterý máme odjíždět, tak abych to případně zrušila

Vnuk mel tu vyraku asi dva dny, u te seste je to rychle pryc. Nekde jsem cetla, ze muze byt i jen v radu hodin. Nic nerus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15110
29.7.22 02:45
@Salorka píše:

Presne jak pise @vokishka, vyrazka bude max. cca 2 dny. Zadne dalsi priznaky uz nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.6.25 16:59

Prosím, neporadí někdo? Desetiletý syn má několik dní vyrážku, teď se trochu zhoršila, jsou to takové puchýřky. Říká, že při dotyku ho pálí :nevim: Na žádné alergie netrpí, nic zvláštního nesnědl, nikdo jiný to nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66351
29.6.25 17:18
@Peta8181 píše: Více

nemůže to být impetigo? Podívej se na obrázky z netu a zkus to porovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15110
29.6.25 19:02
@Peta8181 píše: Více

Na první pohled impetigo. My s tím k lékaři nechodíme, pediatričce pošlu fotku a ona mi pošle erecept.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí