Vyrážka: je to lepší?

Anonymní
12.12.20 22:42

Vyrážka je to lepší?

Ahoj holky nevíte co to muže být? Ke koznimu jsem už objednána.. ale až za dva týdny mě vezme, tak chci zkusit jestli nevíte.. první fotka ze začátku a druhá teď.. Mazu to a přijde mi ze už se to začíná lepšit ze už to není tak mokvave jen kůže zbarvena, ale vůbec nevím. Mám to i na druhé noze ale menší :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6061
12.12.20 23:04

Skoro bych řekla, že je to ekzém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
13.12.20 06:27

Zkus jiného kožního. To jsem nezažila, aby kožní měl objednací lhůty. A ještě tak dlouhé. Na kožní se vždy chodilo bez objednání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
13.12.20 07:52

U nás se teda na kožní muselo vždy objednat. Akutní případy vzala, ale ty lidi si to tam museli odsedět. Zakladatelko mě to připadá jako lupénka, ale snad to bude jen ten exém :kytka: promazávej dál. Vittela se zinkem je skvělá, nebo konopné masti. Můžeš zkusit ostropestřeč mariánský na pročištění jater…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
13.12.20 08:10
@Anonymní píše:
Ahoj holky nevíte co to muže být? Ke koznimu jsem už objednána.. ale až za dva týdny mě vezme, tak chci zkusit jestli nevíte.. první fotka ze začátku a druhá teď.. Mazu to a přijde mi ze už se to začíná lepšit ze už to není tak mokvave jen kůže zbarvena, ale vůbec nevím. Mám to i na druhé noze ale menší :nevim:

A čím to mažeš? Mokvá ti to?
Taky bych hledala jiného kožního, může se to pěkně rozlézt. Klidně bych šla i na ambulanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
13.12.20 18:57

Mně to tedy připadá jako lupenka…Jinak z té lhůty si nic nedělej, mně kožní objednala syna v listopadu na konec ledna :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí