Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Mohlo by to být něco jako potničky, ale radši bych zašla na kožní.
A měl již syn sexuální zkušenost? Pokud ne tak to bude bud mykoza třeba ze zapaření nebo potničky. Pokud už styk jakykoli měl šla bych k lékaři.
LadyRebeka píše:
A měl již syn sexuální zkušenost? Pokud ne tak to bude bud mykoza třeba ze zapaření nebo potničky. Pokud už styk jakykoli měl šla bych k lékaři.
Jejda, ne, to určitě neměl. Vidíte holky, to mě nenapadlo, že jsou to třeba potničky. Já ho pár dní nechám a uvidíme. To víte, k žádnému doktorovi se mu s tím nechce. ![]()
Dej si na seznam do vyhledávače,vyrážka na předkožce a tam to našlo,je u dospívajích chlapcu je to zcela normální.
Pokukejte googla obrázky. Jinak počkejte do pondělí a kdyby se to nelepšílo či horšílo tak ať si s tím dojde. Jinak bavlněné spodní prádlo a omývat vodou.
přijde mi to jako mykoza, nemusí svědit..chce to změnit stravu a vyčistit játra. Obvykle se aplikují antimykotika,ale po čase se mykozy vrací. dobré zkušenosti (u manžela na prstech u nohou) mám s dubovou kůrou, tak ať si to párkrát opláchne.
Ahoj mamky, omlouvám se za anonymitu, je to s ohledem na syna. Synovi bude 15 let a včera za mnou přišel, že má dole nějakou vyrážku. Sice se styděl, ale koukli jsme na to, no má na penisu i šourku takové bílé pupínky. Prý ho to nesvědí. Je z toho ale celej vyděšenej, že to tam doteď neměl, což já samozřejmě nemůžu potvrdit ani vyvrátit. Taťku máme teď na služebce, ten nám neporadí, tak to zkouším tady. Myslíte, že to něco je? Já mu řekla, že ne, ať to hodí za hlavu, ale teď mi to hlodá.