FOTO: vyrážka - svrab?

16.8.26 21:14

Vyrážka - svrab?

Dobrý den,
máte prosim někdo zkušenost s takovouhle vyrážkou? Strašně to svědí, hlavně večer ale nemusím si zalézt do postele do tepla. Svědí to třeba už po koupání. Svědí to hlavně takto na rukách zepředu i zezadu a pak třísla a nohy dole nad kotníky zezadu. Myslíte, že by to mohl být svrab?

Předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
79839
16.8.26 21:36
@Michaela428 píše: Více

na těch fotkách z hajzlíku není nic poznat, jen je vidět, že zásobu toaleťáku máte dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11953
17.8.26 00:10

Možná na první fotce vidím nějaké zarudnutí kolem ohybu zapesti na malíkové straně ale jako svrab mi to nepřijde..spíš alergie…:nevim: nějaké léky na alergii sis vzít zkoušela? Namazat to fenystilem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
17.8.26 09:52

Jako svrab to nevypadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.26 22:50

@ANYk9 dekuju. Prijse mi ze se to zhorsuje. Viz nove foto, tam mi prijde uz ta vyrazke je vice videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
17.8.26 23:02

@Michaela428 no dojdi raději na kožní, tam se dozvíš vic jestli to neni jen ekzém nebo tak..nebo klidne i ten svrab, ale podle fotek mi to moc nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.26 02:29

Svědění hlavně večer po koupeli okolo lemu ponožek a spodního prádla jsem zažila jako důsledek sametek.
Taky posílám kdyžtak pro srovnání fotku svrabu u dcery (přivezla si ho z nemocnice).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.8.26 02:33

Foto

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení