Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den,
máte prosim někdo zkušenost s takovouhle vyrážkou? Strašně to svědí, hlavně večer ale nemusím si zalézt do postele do tepla. Svědí to třeba už po koupání. Svědí to hlavně takto na rukách zepředu i zezadu a pak třísla a nohy dole nad kotníky zezadu. Myslíte, že by to mohl být svrab?
Předem děkuji
@Michaela428 píše: Více
na těch fotkách z hajzlíku není nic poznat, jen je vidět, že zásobu toaleťáku máte dobrou
Možná na první fotce vidím nějaké zarudnutí kolem ohybu zapesti na malíkové straně ale jako svrab mi to nepřijde..spíš alergie…:nevim: nějaké léky na alergii sis vzít zkoušela? Namazat to fenystilem…
@ANYk9 dekuju. Prijse mi ze se to zhorsuje. Viz nove foto, tam mi prijde uz ta vyrazke je vice videt.
@Michaela428 no dojdi raději na kožní, tam se dozvíš vic jestli to neni jen ekzém nebo tak..nebo klidne i ten svrab, ale podle fotek mi to moc nepřijde.
Svědění hlavně večer po koupeli okolo lemu ponožek a spodního prádla jsem zažila jako důsledek sametek.
Taky posílám kdyžtak pro srovnání fotku svrabu u dcery (přivezla si ho z nemocnice).