Vyrážka u 4měsíčního

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
9.8.16 13:12

Vyrazka u 4.mesicniho

Ahojky, chtela jsem se zeptat zda ma nekdo podobnou zkusenost. Mam doma chlapecka, 16.mu budou 4 měsíce, posledni dva dny je nevrly, ubreceny a spatne spinka. Dnes se mu objevila na brisku a kolem vlasku vyrazka. Muze to byt 6.detska nemoc. Teplotu mel o vikendu max 37.6 ale tu jsem pricitala spise zoubkum. Leze mu uz druhy, o prvnim jsme ald moc nevedely. Dik za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29
9.8.16 13:28

Já bych řekla, že když mu leze zoubek, tak je virážka k zoubku, i uplakanost, nevrlost a špatně spinká. Můj malý to měl taky, pak měl i den průjem a zub zalezl zpátky. Takovou dobu trpěl a ten mrzák zub zaleze :zed: je mu 8 měsíců a stále bezzubý 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
9.8.16 14:15
@JMaruska píše:
Já bych řekla, že když mu leze zoubek, tak je virážka k zoubku, i uplakanost, nevrlost a špatně spinká. Můj malý to měl taky, pak měl i den průjem a zub zalezl zpátky. Takovou dobu trpěl a ten mrzák zub zaleze :zed: je mu 8 měsíců a stále bezzubý 8)

Diky, take jsem vse prikladala k zoubku ale zarazila mne ta vyrazka. Jeste ke vsemu malinko chrapti jak je hodne uplakany. Sice uz mam 12dceru ale tohle jsem nezazila. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
9.8.16 20:33

Pro jistotu si třeba alespoň zavolejte k dr, ale podle mě to je k zoubku.Teda,u nás to tak bylo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
9.8.16 20:35

Ježíš, já napsala virážka, pardon vyrážka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
10.8.16 15:51

Tak to opravdu bylo k zoubku, vyklubal se a je klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
8.2.19 10:26

Vyrazka a horecka

Ahoj, dcera (13M), nekojena, byla pred 11ti dny na ockovani (spalnicky a spol.). Asi za 3dny se ji objevila vyrazka, ktera nesvedi a je jen na trupu (na zadech min nez na brisku). Ted ma ale uz 2 dny rymu a horecku, skoro 39. Nic zvlastniho nejedla. Pred 3mi tydny byla u znamych, kteri den predtim byli v kontaktu s nestovicema (vsichni je uz ale prodelali, takze nakazeni nejsou).
Horecku prisuzuju ryme.
Nestovice bych rekla ze to nejsou, navic nakazit se takhle pres prostrednika :roll:
6tou nemoc mela v lete, mela to hodne rozjete a vsude, byla jsem s ni i na pohotovosti, kde to dr. potvrdil.
Nebo dalsi (8) zub? Nikdy ale u zubu osypana nebyla.

Edit: snazim se vlozit foto ale nejde mi to :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
8.2.19 10:36

A nejsou to spalnicky? Nevím sice odkud jste,ale na morwvskoslezku teďka jsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
8.2.19 10:44

Malému se takhle rozjel atopak…horečka a nachlazení to vždycky rozjela a rozdraždila akorát. Ale nevím jak ta vyrazka vypadá. Může to být cokoli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
8.2.19 11:06

Ja bych ji rada vlozila, ale nevim proc to nejde. Uz jsme i restartovala a stejne nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
8.2.19 11:19

Tak uz vkladam.
Bylo to prohlizecem :roll:
Jsme z Vysociny, tady spalnicky neradej.
A jestli jsou to spalnicky, tak me klepne, mame doma 3tydeni miminko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
8.2.19 12:00

Není to jen reakce na očkování? Horečka i vyrážka by po Priorixu mohly být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
8.2.19 12:10

To je určitě reakce, vše tomu odpovídá. Pokud je to víc, zavolej nahlas doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16923
8.2.19 12:15

@1mila2

Ahoj, je pátek poledne to už asi pediatra nebude ordinovat, že? Zkus si zavolat, popřípadě pokud nezmizí v pondělí si zaběhni - pro jistotu + nahlášení NU. Očkuje se živou, oslabenou vakcínou, takže bohužel někdy prostě ta nemoc muže propuknout :nevim: Na víkend byhc neplánovala akce a uvidíš :hug: Ale třeba to nakonec ani nic nebude.

Nicméně u Priorixu mě alespon sestřička varovala, že muže být vyrážka a nejhorsí měl být 10 den ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
8.2.19 12:41

@chs.jasmin ona neco rikala o 14dnech… ale ja myslela ze miri na ty vsechny diskuze o tom, ze dite bylo ockovany a za mesic se objevil treba atopak a jak ty mamky rikaji, ze je to od ockovani a tak.
Uprimne jsem ji moc pres obe rvouci deti neslysela. Chlap taky rikal ze se ockuje tou nemoci, ale me teda nenapadlo, ze by mela pupinky. Spis jsem cekala teplotu hnedka a ne po skoro 2 tydnech. Do toho ta ryma a koukala jsem, ze dasen ma cervenou, takze zub bude taky. To zas ma vsechno naraz :roll:
Dekuju moc za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+