Vyrážka u dcery

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5906
20.6.24 07:25
@gusica píše: Více

V každém případě si na kožní zajdi.Ta emulze pomůže postižené místo zjemnit, pokud by to nebyl atopák. Jinak krém co predepisují není s kortizonem. Hlavně neexperimentuj s mastičkama můžeš to zhoršit. Dcera pak nemohla ve škole plavat půl roku, vypadala jako kdyby měla lepru :lol: Taky jsem to mazala ze začátku co mi přišlo pod ruku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
26.6.24 09:20

@mamule42 ahoj, tak mi to nedalo a zasla jsem k jinemu pediatrovi ( videla jsem na netu plisen ktera vypada uplne stejne a je casto od zvirat, kocek hlavne a my mame doma zoo ); a ten mi rekl okamzite bez rozmysleni, ze je to plisen. Rikal, ze takove kolo ohranicene je netypicke pro ekzem a dal nejakou emulzi kterou mam potrit cele telo a umyt a potom extra krem na plisen a mam to potirat nez bude prazdny. Tak jsem zvedava a trochu v soku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5906
26.6.24 12:24
@gusica píše: Více

Tak je hlavní že maš mastičku které pomůže, a nemusíš experimentovat.Pak dej vědět jestli to pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2187
3.7.24 11:44

Ringworm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
3.7.24 15:51

Doporučuji vysledovat na co reaguje. Syn má toto po potravinách. Dcera je zase citlivá na drogerii. Takže používáme co nejvíce přírodní. Na úklid a praní Tierra Verde, na mytí mýdlo z Marseille( objednáno přes internet). Na vlasy musíte vyzkoušet. Záleží i na typu vlasů.
Koukni na toto https://svetnontoxic.org/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek