Vyrážka/kousance, co to je?

Anonymní
20.4.20 19:07

Vyrážka/kousance, co to je?

Ahoj,
objevili se mi na břiše a všude po zádech a ramenou takovýhle červený pupínky. Jsou jakoby uprostřed tvrdší a suchý, mírně svědí. Netuším co by to mohlo být a co s tím. Už mě i napadlo jestli to nejsou nějaký bleší kousnutí, že bychom si z návštěvy kde mají psa blechy odnesli (já a dítě), ale za A) chodíme tam často a pravidelně, a nikdy nic X let se psem a blechy nikdy žádný ani teď, B) dítě i manžel jsou úplně v pořádku, mám to jen já… může to být alergie? Ale nic novýho jsem nejedla… nebo hormony? Jsem 7 měsíců po porodu a nekojím.. díky za rady. P. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
20.4.20 19:08

Jo a neštovice jsem měla jako dítě, ty už to asi znova teda nebudou.. ale trochu to tak vypadá :think:
 P.

• Citovat
  • Upravit
Lorellin
20.4.20 19:15

No u nestovic by se mel udelat pupinek s tekutinou uprostred…ale kamaradka je prodelala 3× a dle doktorky to neni az tak vyjimecne, ze je ma jeden člověk nekolikrat… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4256
20.4.20 19:18

Tohle jsou kousance. zkus pořádně prohlédnout postel… Zda tam nemáte nezvané hosty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
20.4.20 19:33

Jestli bydlis v panelaku, jsi pokousana jen ty a dite a partner vubec nebo minimalne, tak mate stenice :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
20.4.20 19:38

Připojím se k příspěvku. Já mám něco podobného, ale na rukách a přemýšlím, jestli to může být stopický ekzém rozjetý kojením nebo častou sprchou po porodu. Je tu někdo alergik komu se objevila svědivá vyrážka po porodu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
20.4.20 19:49

Stenice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
20.4.20 20:09

Taky bych řekla štěnice. Pořádně prohlédni postel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
2.5.20 19:37

Vyrážka

Ahojte holky, nevíte prosím co by to mohlo být? Mam to pouze na hrudi a krku :think:, hrozně to svědí. Setkal už se tu někdo s tím? Děkujuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
2.5.20 20:08

Neprodelala jsi nedavno nejakou virozu, nachlazeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
2.5.20 20:10

Prave ze ne. Nejsem ani alergik, takze vubec nechapu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
2.5.20 20:15

Orechy jsi jedla? Novy balicek orisku? U

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
2.5.20 20:18

Nekdy to muzou delat plisne v oriskach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
2.5.20 20:19

Namazala bych sudocremem nebo nejakou masti se zinkem pokud mas doma, vzala nejakou tabletku na alergii-claritin, aerius nebo pokud nemas tak rozpustny calcium…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
2.5.20 20:22

Co nějaká nová kosmetika, parfém, krém,…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek