Výroba domácího mýdla
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
výroba domácího mýdla
Holky, která si děláte doma přírodní mýdlo? Napište sem prosím postup. Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já jsem koukala před časem na postup někde na netu a teda bylo to na mě nějaké složité (chtěla jsem olivové mýdlo), louhy, počítání, nevím, já bych potřebovala teda postup pro blbečky jako recept na bábovku a ne počítat s nějakými koeficienty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady je recept na tekuté domácí mýdlo, ale vyzkoušený ho nemám ![]()
- Citovat
- Upravit
@mariannnka to me prijde, ze jen naredim klasicky mydlo..ale schvalne to zkusim a pak napisu, jak to dopadlo..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mauzik2 jo no, není to přímo výroba toho „mýdla“, ale jenom si z klasickýho uděláš tekutý
na téhle stránce je spousta tipů, jak si vyrobit domácí gel na praní, prostředek na nádobí, šampon a tak.
- Citovat
- Upravit
@mariannnka to jsem koukala a neco me i zaujalo..takze dik za odkaz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mariannnka Jak vyrobit mýdlo: potřebujete 1) mýdlo, 2) vodu. ![]()
Jo ale taky by mě zajímala domácí výroba mýdla. Dřív se to dělalo z lidí, tuším.
(Pardon.
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Litta píše:
@mariannnka Jak vyrobit mýdlo: potřebujete 1) mýdlo, 2) vodu.
Jo ale taky by mě zajímala domácí výroba mýdla. Dřív se to dělalo z lidí, tuším.![]()
(Pardon.
)
Z lidí?? Jak to jako myslíš, jakej byl postup? Jestli jsem to teda pochopila dobře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dragobella píše:
Z lidí?? Jak to jako myslíš, jakej byl postup? Jestli jsem to teda pochopila dobře
To by mě taky zajímalo. Najela jsem si na historii mýdla na wikipedii, ale nic o tom, že by se dělalo z lidí, tam nepíšou. Jestli Litta nepsala z telefonu a nechtěla napsat něco jiného. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už jsem našla ten návod, co mě tak odradil, třeba z toho někdo bude moudřejší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A tady je trochu víc dle mého gusta recepis
Akorát teda furt nevím, jak se to dělá, to se zkrátka všechno zahřeje, smíchá, naleje do nějakých formiček a nechá zatuhnout či co?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit