Výroba fotoknihy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Výroba fotoknihy
Ahojky holky, chtěla bych udělat prarodičům k vánocům fotoknihy s fatkama malýho od porodu až doteď, ale bohužel nemůžu narazit na program kde bych si vytvořila fotoalbum a sama si ho doma vytiskla
. Nevíte někdo prosím o něčem takovým? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Přesně
ted zrovna projíždím net a koukám na knihy hrnky a kalendáře
od rána hledám a také nic. jen si to nechat udělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lily007 n o tom mi mluv a já ke všemu potřebuju 4 takže vy to byla šílená palka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Řekla bych, že jsou všude samé akce - Happy foto, fotolab, fotostar ad. Pak záleží na požadované velikosti a dalších požadavcích…Počkám si taky na tipy…Ale nedovedu si to představit, klasická vazba (jako např. u diplomových prací) nebude asi tak kvalitní (myslím tisk fotky) jako přímo u těchto foto firem… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to vždycky kupuju na slevovém serveru, vyjde to o dost levněji teď je třeba fotokniha na slevomatu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jak bys to prosimte chtela doma udelat?
osobne bych teda doma vytistenou a slepenou slataninu jako darek nedala… ale proti gustu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@budi normálně mám stroj na kroužkovou vazbu a to přesně na tu co maj i v krámě a kvalitní tiskárnu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ji nechala udělat na fotolab.cz ale tisknout doma - to nevím, jestli jde… a jak potom svázat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mama11 no jo ale já si jí chcu udělat doma
vázat budu kroužkovou vazbou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lily007 tak jsme něco našli zkusím večer esi to funguje jak má a kdyžtak Ti pošlu odkaz ju?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klarushka No, tak to si ji holt budeš muset udělat komplet sama v nějakém grafickém editoru… ono je logické, že to z žádného programu pro fotoknihy nejde exportovat, ty firmy nestojí o to, aby někdo využil jejich program k vytvoření a pak si to tiskl jinde nebo sám…
Jako netvrdím, že bych to taky neuvítala, na každém z programů se mi líbí část a ráda bych to zkombinovala, ale bohužel smůla, no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem spokojená s Happy fotem, zrovna mám doma jednu fotoknihu rozdělanou, jen čekám na nějakou akci na knihy, zatím tam mají ne moc finančně zajímavou, snad se dočkám.
Doma, když už bych to chtěla dělat, bych to asi celý spáchala ve wordu, stejně jako diplomku a vytiskla, když máš tiskárnu i vazačku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tisknout doma? Tak si stáhni nějaký program na úpravu fotek, třeba PhotoFiltre, tam si udělej novou fotografii požadované velikosti, dej fotky a přidej rámečky. Ale víc tam asi vymyslet nepůjde. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Happyfoto měli megaakci v říjnu - z tisíckovky za dvě stovky, teďka teda nevím, jestli tam něco bude.. jinak program si stáhneš přímo od firmy, u které si chceš knihu dělat..
- Citovat
- Upravit
@Lizzi
Hm, bezva. Já vím, že loni jsem dělala fotoknihu v říjnu, právě, že tam měli akce. No tak to jsem to asi prošvihla. Litr se mi za ni dát nechce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit