Výroba fotoknihy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@klarushka píše:
@budi normálně mám stroj na kroužkovou vazbu a to přesně na tu co maj i v krámě a kvalitní tiskárnu
OK, jak myslíš ![]()
v tom případě bych to dělala asi normálně v office programech a vytiskla.
ale kvalita bude nevalná, vazba se bude trhat (babičky rády a hodně prohlížejí) a trvanlivost tisku - no ehm, jestli máš doma offset, pak jo, ale žádná tiskárna na domácí použití není na dlouhodobější tisk… aby třeba babička nezjistila po pěti letech, že má stránky slepené, titulní stránku naprosto vybledlou a listy ošoupané.
ale ušetřit se dá všude, babička už asi oči nemá jako dřív ![]()
ehm - kolik stojí náplně do té tiskárny a kolik stran na ty náplně vytiskneš?
(píšeš čtyři knihy, to je docela hezkých pár stran)
a kolik stojí kvalitní pevnější fotopapíry? (předpokládám, že na normální to tisknout nebudeš…)
Jen tak uvažuju „nahlas“.
Protože nechat udělat fotoknihu stojí pár směšných korun a máš to bez drbání a hlavně jistota trvanlivosti. vazba i tisk vydrží desítky let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lizzi píše:
V Happyfoto měli megaakci v říjnu - z tisíckovky za dvě stovky, teďka teda nevím, jestli tam něco bude.. jinak program si stáhneš přímo od firmy, u které si chceš knihu dělat..
Jojo, nejlepší je vychytat akci. Už jsem měla nachystanou fotoknihu jinde a objevila se tahle v happyfoto, tak jsme nechávali dělat za 199,–
Je hezká, ale těch původních 999,– bych za ni teda nedala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám se loni osvědčilo PIKLIO, tak do něj půjdeme letos asi zase ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
proc? vsak ja ani nic takoveho nechtela? ![]()
temi dotazy jsem te chtela ponouknout, at si to propocitas. me to nezajima kolik stoji kvalitni fotopapir ![]()
(a je mi jasny, ze to muzou byt i jine zdroje a proto o tom uvazujes)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
FOTOLAB
Ahoj, já měla možnost vidět vedle sebe fotoknihu z fotolabu a hapy foto a nejen podle mně ta kniha z Fotolabu byla podstatně kvalitnější. A do konce měsíce tam ještě běží slevová akce… Pokud nevymyslím lepší dárek pod stromeček, tak jdu do toho
. Babičky si nedávno postěžovali, že nemají nějaké naše pořádné fotky - hlavně vnoučat, tak snad to bude ta správná volba a udělám jim radost
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lenkak1980 píše:
Ahoj, já měla možnost vidět vedle sebe fotoknihu z fotolabu a hapy foto a nejen podle mně ta kniha z Fotolabu byla podstatně kvalitnější.
Tak ona je otázka, jestli to byly „stejné“ fotoknihy… já mám taky z fotolabu kvalitnější, ale taky to byla ta dražší, a ne ta obyčejná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravíme všechny, kteří řeší vánoční dárky! ![]()
Posíláme slevový kód na Rajče. net, který vám zařídí 30% slevu na fotoknihy a další fotodárky z webu Rajče. net. Při objednávce jen zadejte slevový kód emimino2015. Akce platí do 7. prosince 2015.
Krásný advent přeje za tým eMimino.cz ![]()
admin Monika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit