Výroba kostýmu muchomůrky
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Výroba kostýmu
Šikovné maminky pomoc.Syn potřebuje do 20.5. Kostým. Vybral si mochomurku. Jak co nejjednodušším způsobem doma vyrobit tento kostým? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Bile elastaky a triko, z velke ctvrtky vystrihnou kruh, z toho udelat kuzel, bud pomalovat cervnou barvou nebo polepit cervenym papirem, pridelat bile tecky, protahnout gumicku aby klobouk drzel na hlave
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petulinaxx děkuji za nápad. A nevíte jak velkou tu čtvrtku aby byla na hlavu dítěte 6 let. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako malá jsem měla kostým houby. Bílé „šaty“ ze dvou obdélniků s nechynými dírami ve švu jako rukávy, kolem krku na gumičku do tunýlku. Bylo to až na zem. A klobouky jsem mela dva ze čtvrtky nízký kužele o průměru asi půl metru, přidělané gumičkou pod bradou. Jeden hnědý za hřiba a červený s puntíky jako muchomůrku. A jeden spolužáků byl taky za muchomůrku, základ byl stejný, ale měl ještě takový nabíraný límec. Jsem mu ho záviděla. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělala jsem kdysi dcerce ze svého starého slamáku - zvenku jsem ho obalila vatou, aby byl dokulata, potáhla látkou ze starého trička a polepila puntíkama.
Ale dalo to dost práce, z papíru to bude určitě jednodušší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bersaba Asi pracné ale moc krásné. Na to si na poprvé netroufám. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit