Výroba předmětů - podvod
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@eumedon dobrý den, jeho matka již na tuhle firmu nemá živnostenské oprávnění : 03.09.2020 Vymazán člen statutárního orgánu, jednatel JANA HÁTEOVÁ momentalne je jediným jednatelem pan Bohumil Háte a ano vím, a však mě pres email psala (Dana Hermanová) i kdyz pochybuji ze jde skutečně o tuhle damu, osobne ne jen ja si myslim (resila jsem to s rodici) ze zadna Dana Hermanová neexistuje, presneji ze zadna takova nepracuje v teto podvodne firme, dalsi vec je otazka co s tim budu delat, maji uvedene a to i v obchodnich podminkach ze se zavazuji vyrobky odebírat a ano ja jsem blba ze jsem naletela, chtela jsem pri materske prispet do rodineho rozpoctu, myslim si ze v tehle situaci bohuzel spousta lidi resi jak si prividelat, a vsak volala jsem na dtest a samozrejmne okamzite i do banky bohuzel banka peníze stopnout neytihla bylo pozde, vymahat je nemohou protoze jsem je poslala ne na spatny ucet ale podvodnikovi (v pondeli mi pani v bance rekla ze to muzou pozadovat zpet, ve stredu uz ze ne, v obou pripadech vedeli oc se jedna) hold opet jsem blba, verim ze pravda vitezi jo naivka vim, na dtestu mi vsak rekli ze ano na odstoupeni mam pravo a jelikoz objednavka byla ucinena v nexeli vecer a v pondeli dopoledne jssm ji rusila s tim ze odstupuji od smlouvy tak nemaji pravo chtit storno poplatek i kdyz to maji v obchodnich podminkach, obchodni zakonik v tomto hovori jinak a ten je vyse postaveny nez jejich obchodni podminky tudiz mam narok na vraceni cele castky protoze nestihly ani zahajit sluzbu (coz mi v utery nakonec potvrdili emailem typu ze tedy nic posilat nebudou) tudiz jim nevznikla zadna ujma aby po me mohli chtit nahradu bez ohledu na to zda by to nazvali stornem ci pokutou efekt je pry stejny, takze jde o nezakonne obohaceni a v nouzovem stavu se na tyto nezakonne veci pohlizi trochu jinak, take mi bylo dtestem doporuceno nahlasit na COI zaroven s podanim trestniho oznameni takze tak ucinim, i kdyby mi penoze nevratily jde o princip, kdyz od toho da kazdy ruce pryc tak jim to bude prochazet i nadale mimo to pan Háte vlastni živnostenské opravnemi na 2 firmy jeho matka na 1 a vsechny 3 maji stejnou adresu uz to by policiii i COI mohlo byt podezrele, ja to bohuzel zjistila pozde pro me ale snad ne pro jine, a kdyz to predam policii se vsim co mam verim ze to dopadne uspesne, aspon natolik ze s tim budou muset skonvit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marta1393 Doporučoval bych kromě toho, co jste uvedla (trestní oznámení, ČOI - to nevím) poslat jim výzvu k vrácení celé částky s pohrůžkou žaloby. Předžalobní výzvu. Pohrozil bych jim žalobou, pokud mi celou částku nevrátí do 7 dnů. Poslal bych doporučeně, kopii s podacím lístkem bych si uschoval. Nechte si poradit od nějaké spotřebitelské organizace, třeba Sdružení obrany spotřebitelů
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marta1393 Tam je několik firem:
SELVINTECH s. r.o. - IČ 03498573 - jediným jednatelem i společníkem je Jana Háteová
Ersitech s. r.o. - IČ 07487185 - jediným jednatelem i společníkem je Bohumil Háte
TINOTREX s. r.o.- IČ 03845630 - tam je angažováno víc lidí, jestě taky prostřednictvím nějaké akciovky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eumedon dobry den urcite dekuji za rady (resila jsem pres dtest) vzhledem k tomu ze jsem odstoupila driv nez byla z jejich strany sluzba zahajena mam pry narok na navraceni 100% bez pokuty (storna) ze zakona dle paragrafu 1832obchodniho zákoníku maji 14 dni na navraceni sumy coz jsem jim take napsala pote tj. 9.3.2021 pokud nevrati penize jdu na policii za nezakonne obohaceni vzhledem k emailove komunimaci mam dost podkladu kde uvadim odstoupeni od smlouvy a zruseni objednavky i to kde mi odmitaji vratit penize (take jsem byla prozirava) a tak vim ze nekdy v rozmezi 22.2. a 24.2. byly pozmeneny obchodni podminku (radoby v muj neprospech) ale mam stazeny obe vezvrze i s datumem a casem stazeni
take mi na dtestu poradily najit si na youtube zaznam z černých ovci zde prikladam odkaz pro pripad ze by se nekdo dalsi chystal to zkusit
a samozrejmne je to dal v reseni (co jsem pochopila zatim jsem asi jedina ktera stihla zadat odstoupeni driv nez se to rozjelo takze v mem pripade je pry jasne videt ze se jedna o nezákonné jednani spolecnosti) mozna je nas vic jen to ne kazdy resil, ale ja mam takovy by zvyk
vsechno resit
a nenechat si srat na hlavu (i kdyz neverim ze lenize uvidim) je potreba proti temhle svinim bojovat aby tech poskozenych bo co nejmene
zde je ten odkaz
https://www.ceskatelevize.cz/…52801081001/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý deň stránku určite neodporúčam. Vrátili mi všetky výrobky späť s úplnou banalitou, ktorá nie je na všetkých výrobkoch, vyše polovice som mala správne. Zbytočne vyhodených 80€… Dajte si pozor
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podvod
Dobrý deň prajem ☺️
Asi týždeň som uvažovala a premýšľala či sa pustiť do tejto práce aj z manželom nakoľko potrebujeme súrne ešte jeden príjem…stále sme sa o Tom bavili že teda na ich stránke majú samé dobré recenzie dokonca som si s pani z firmy písala email že nech mi pošle na firmu kontakt a presnú adresu ale doteraz nič neprišlo a niečo mi dnes hovorilo že choď na Google a skús pozrieť recenzie Ďakujem Bohu že som nenaletela a neposlala 81e
Chcem sa spýtať či tu niekto nepozná firmu…teda prácu na doma ako si privyrobiť…nemyslím farmasi, Avon atď
Ďakujem za info ☺️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Práca na doma
Ak by niekto tu vedel o overenej práci na doma
Kľudne sa mi ozvite
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marcelina000 píše: Více
Práce na doma je dost. Stačí si vybrat. Ale je třeba něco umět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Praca
Ja som v mojej prvej správe napísala čo chcem a čo nechcem robiť Čize to vyplýva aj s toho čo viem a čo neviem robiť preto som napísala akú prácu hladam
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marcelina000 píše: Více
Ověřená práce: lektorování, HTML, editace webů, eshopů, SEO, C++, kompletace korálů atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
Tak se mi bohužel taky povedlo naletet této podvodné firmě. Před pár hodinama jsem jim poslala peníze na účet. Uvěřila jsem všem těm recenzím na jejich stránkách ale bohužel si to očividně napsali sami.. až před chvílí mě napadlo vyhledat si více informací o nich ale to už bylo pozde..takže zkoušela jsem jim teď napsat ať vrátí penize a pokud peníze nevrátí obrátím se na policii
- načítám...
- Citovat
- Zmínit