Výroba předmětů - podvod

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
62
23.3.20 11:33

Výroba předmětů

Zdravím, jelikož jsem teď doma, hotely jsou zavřený kvůli koronaviru, tak jsem brouzdila po netu a našla jsem si tam manuální práci na doma vyroba-predmetu.cz docela mě to zaujalo, dobrý podmínky, nic složitýho, ale chtějí poslat na účet 1760 kč, to mě docela odradilo, ale jelikož tam mají fakt dobrý recenze, tak jsem ty peníze poslala :zed: vim, jsem blbá… Až potom jsem začala hledat víc recenzí a všimla jsem si tady, že jde o podvod! Tak se chci jen zeptat jestli má s tim někdo třeba víc zkušeností a jestli je vůbec nějaká naděje, že mi ty peníze vrátí. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19980
23.3.20 11:47

@Drobek999 bych se divila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
23.3.20 12:05
@Drobek999 píše:
Zdravím, jelikož jsem teď doma, hotely jsou zavřený kvůli koronaviru, tak jsem brouzdila po netu a našla jsem si tam manuální práci na doma vyroba-predmetu.cz docela mě to zaujalo, dobrý podmínky, nic složitýho, ale chtějí poslat na účet 1760 kč, to mě docela odradilo, ale jelikož tam mají fakt dobrý recenze, tak jsem ty peníze poslala :zed: vim, jsem blbá… Až potom jsem začala hledat víc recenzí a všimla jsem si tady, že jde o podvod! Tak se chci jen zeptat jestli má s tim někdo třeba víc zkušeností a jestli je vůbec nějaká naděje, že mi ty peníze vrátí. :roll:

Někdo nabízí práci a chce peníze od tebe? Hele, pošli mi taky něco ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
23.3.20 12:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
23.3.20 12:12

Můžu ti poslat číslo účtu? Taky ti nabídnu supr práci na doma, ale předem zaplať :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
23.3.20 12:16

@FraDeu není potřeba trapných komentů, děkuji ;) psala jsem, že jsem se napálila. Ptám se kdo má s tim více zkušenosti, pokud nemáš, tak nepiš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
23.3.20 12:56
@Drobek999 píše:
@Russet

Na tohle fakt někdo skočí? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
23.3.20 14:11

Můžeš zkusit odstoupit od smlouvy do 14 dnů, i když tu možnost v obchodních podmínkách popírají. Zkus se poradit v nějaké právní/spotřebitelské poradně. Ale spíš se s penězma rozluč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
23.3.20 14:13
@Drobek999 píše:
@Russet

Hele to je blbost na první pohled. Nejdříve, pokud chceš vydělávat, ti firma musí poslat aspoň náhled pracovní smlouvy, dohody o provedení práce. Pak obě strany podepíšou a můžeš začít makat.
A né že, já Vám pošlu peníze a vy mi možná něco pošlete.

To je jak bych volala do firmy, a řekla, „hele, budu pro vás makat, ale se mzdou si nedělejte starosti, já si sama seženu peníze a odvedu sama sociální a zdravotní“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
23.3.20 15:58

Ach jo, stále nepoučitelní, víš taky, že si tam ty pozitivní recenze píšou sami? a pokud tam ta náhodou napíšeš něco negativního, tak to hned mažou???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
23.3.20 16:03

@evulinda79 A jak jsem to předtím mohla vědět když jsem s tím neměla žádné zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
23.3.20 16:05

Tohle není o zkušenostech, ale trochu myslet hlavou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
23.3.20 16:11

@evulinda79 Ptala jsem se kdo má s tímto zkušenosti, rozhodně jsem se neptala nějakého chytráka čím mám myslet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
23.3.20 16:28
@Drobek999 píše:
@evulinda79 Ptala jsem se kdo má s tímto zkušenosti, rozhodně jsem se neptala nějakého chytráka čím mám myslet ;)

Rozhodně jsi nepoužila hlavu, když jsi na to skočila. Práce z domu je většinou podvod, zkušenost nemám, protože bych nikdy na tohle jednání nepřistoupila. Home office leda od současného zaměstnavatele, jinak pěkně šupky dupky někam makat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
24.3.20 17:04

Šance dostat peníze zpět je minimální a rozhodně by to nešlo bez dlouhých soudů.

Ber to tak že sis prostě zaplatila za životní ponaučení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat