Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Potřebujeme novou kuchyň a protože máme přesně vymezený malý prostor, asi není jiná možnost než si tam nechat kuchyni někým napasovat. Ale peněz nemám nazbyt a špatných zkušeností s řemeslníky naopak docela dost. Proto prosím o doporučení někoho z Prahy nebo Středočeského kraje, kdo Vám dělal kuchyň, neodflákl ji, nenaháněli jste ho několik měsíců a účtoval si spíše méně než více.
Velice děkuji
Pokud třeba i vložíte foto a cenu, budu uplně nadšená ![]()
Ahoj,
my mame kuchyn na miru od Maxxx kuchyni, al levni moc nebudou. Jeste mohu doporucit firmu Linea nabytek z Trubina u Berouna. Kuchyn nam sice nedelali, ale mame od nich veškerý nabytek a jsou opravdu kvalitní, cena přiměřená
Ahoj, varuji pred Better Products z Kladna, prodejce kuchyni Infini a DanKüchen. Kuchyne je sice paradni, ale jejich jednani naprosto neskutecne. Od podpisu smlouvy jen same vymluvy, omluvy, posouvani terminu, kdykoli slibi zavolat, vykaslou se na to. Jeste ted po pul roce od objednani neni vse hotovo a pan dela mrtveho brouka. A cena nizka rozhodne nebyla.
@Callista Ahoj, zkus studio Sefir (pobocku maji ve Zlonine, Praha-Východ). Nám delali kuchyn i vsechen ostatni nabytek a maximalni spokojenost. Kuchyn byla drahá, ale je velka. Nejdriv jsem si nechala nacenit u Gorenje, oni se pak dostali temer o 100 tisic niz za pouziti uplne stejne znacky vysuvu a dulezitych komponentu jako Gorenje… kuchyn pouzivam mom. 2 roky a zatim zadny problem.
@anikova píše:
Ahoj, varuji pred Better Products z Kladna, prodejce kuchyni Infini a DanKüchen. Kuchyne je sice paradni, ale jejich jednani naprosto neskutecne. Od podpisu smlouvy jen same vymluvy, omluvy, posouvani terminu, kdykoli slibi zavolat, vykaslou se na to. Jeste ted po pul roce od objednani neni vse hotovo a pan dela mrtveho brouka. A cena nizka rozhodne nebyla.
Tohle jsem si právě už užila se dveřmi, kdy se pitomé dvoje dveře tahly půl roku. S kuchyní bych to ráda měla jednodušší. Takže když třeba před vánoci mi na poptávku reagoval velice sympatický pán s firmou na Příbramsku, vše mi podrobně vysvětlil, řekl, že se mi ozve jeho technik na zaměření… a neozval… tak prostě už jim nezavolám. Když nedodrží smluvené zatelefonování když jim jde o zakázku, jakou komunikaci bych pak mohla očekávat, když už by měli peníze a řešil se nějaký problém.
@Callista píše:
Tohle jsem si právě už užila se dveřmi, kdy se pitomé dvoje dveře tahly půl roku. S kuchyní bych to ráda měla jednodušší. Takže když třeba před vánoci mi na poptávku reagoval velice sympatický pán s firmou na Příbramsku, vše mi podrobně vysvětlil, řekl, že se mi ozve jeho technik na zaměření… a neozval… tak prostě už jim nezavolám. Když nedodrží smluvené zatelefonování když jim jde o zakázku, jakou komunikaci bych pak mohla očekávat, když už by měli peníze a řešil se nějaký problém.
Tak to tihle byli bohuzel na zacatku naprosto skveli. Ale jak se objevil prvni zadrhel, obrat o 180° ![]()
Ahoj cela rodina si nechala delat kuchyn z podebrad strasne ochotni a jejich pan co to montuje je hrozne sikovny a penizw taky dobry udelaj vse podle pozadavku a prani no super stranky spektrum podebrady
Linea v Trubíně je drahá jak prase. Mají tedy široký výběr a pracují precizně, ale dvakrát jsme u nich poptávali vestavěnku a byli o půlku dražší než jiné oslovené firmy.
Truhlar z Vinohrad, dobre odvedena prace (manzel je hnidopich a je, jako jedine remeslniky na baraku chvalil, dokonce prevesili skrinky o 1 cm, jak si pral), projekt si teda udelal manzel sam, kuchyn bez spotrebicu stala 80 000 - mame tam ale dost drahych prvku, vysoky vysuv, kolotoc, plynule dojezdy supliku, rohova dvirka, horni skrninky maji sklenena dvirka a hlinikove ramecky. kontak bych musela hledat, zaujalo te to? nebo je to moc.
nasla jsem zatim jmeno: Feldman
je to na doporuceni z emimina od Tina1, musela bych to dohledat
tohlen je ten projekt http://www.certo.cz/…sp/kuch1.jpg , http://www.certo.cz/…sp/kuch2.jpg
fotky z realizace nemam, nejsem schopna poradne uklidit na foceni.
Děkuji za tuto diskusi. Také budeme letos nechávat dělat novou kuchyni, projekt více méně máme, nechávali jsme si dělat v Ikee, ale přestali vyrábět námi vyhlédnuté dřevo (chceme dřevěnou, ne lamino kuchyni). Takže si opisuji Poděbrady a Zlonín a moc prosím @Pudloslava, kdybys našla kontakt na pána z Vinohrad, tak se o něj také hlásím. Děkuji.
@Bobisek166 Přesně, také jsem chtěla z Ikey a pak najednou koukám, že už to tam nemají ![]()
@Bobisek166 píše:
Děkuji za tuto diskusi. Také budeme letos nechávat dělat novou kuchyni, projekt více méně máme, nechávali jsme si dělat v Ikee, ale přestali vyrábět námi vyhlédnuté dřevo (chceme dřevěnou, ne lamino kuchyni). Takže si opisuji Poděbrady a Zlonín a moc prosím @Pudloslava, kdybys našla kontakt na pána z Vinohrad, tak se o něj také hlásím. Děkuji.
Za podebrady fakt rucim pokud chces napisu ti tel.je tam moc mila pani a nedela nekvalitni veci a kdyz budes chtit i spotrebice tak dela moc pekny akce 2+1zdarma ja mela troubu+mycku a destku varnou zdarma
Tak to nakonec je dost jednoduchy : http://www.feldman.cz/
jenom teda upozornuji ze to byl rok 2011 a lamino
Příspěvek upraven 08.01.15 v 13:48
@zouzelin děkuji, klidně do sz.
@Pudloslava také děkuji a jdu na to všechno kouknout.