Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jestli hledas sikovne a ochotne remeslniky, tak muzu doporucit firmu Amonit. Mame od nich teda vestavne skrine, ale delaji i kuchyne (bohuzel v dobe, kdyz jsme delali kuchyn, tak jsme o nich jeste nevedeli). Jsou sikovni, ochotni, rychli, zkusenost mame pred peti lety a ted cerstve pred Vanoci, oboji super. Prodejnu maji na Hajich hned u metra.
Telefoni cislo spektrum podebrady jmeno alice lukes 733 798 852.pracuje tusim od 9do 17h
@vrtulka78 píše:
Jestli hledas sikovne a ochotne remeslniky, tak muzu doporucit firmu Amonit. Mame od nich teda vestavne skrine, ale delaji i kuchyne (bohuzel v dobe, kdyz jsme delali kuchyn, tak jsme o nich jeste nevedeli). Jsou sikovni, ochotni, rychli, zkusenost mame pred peti lety a ted cerstve pred Vanoci, oboji super. Prodejnu maji na Hajich hned u metra.
http://www.kuchyne-amonit.cz/ceny.html
Cenově bohužel nad mé možnosti, 15 - 20 tis. za metr je pro mě příliš.
@zouzelin píše:
Telefoni cislo spektrum podebrady jmeno alice lukes 733 798 852.pracuje tusim od 9do 17h
http://www.ispektrum.cz/…-VYSOKY-LESK
Cenově opět moc vysoko - 25tis.za metr(před slevou), ke všemu skoro jen spodních skříněk bez spotřebičů, mi připadá hodně přehnané. Zvlášť když plánuji, že za pár let mi po těch skříňkách budou jezdit autíčka a cválat plastoví poníci ![]()
My jsme taky hledali studio, co by nám udělalo kuchyň na míru podle našich představ a chtěli jsme kuchyň max do 150 tis i se spotřebiči (máme velkou kuchyň). Nakonec nás stála o dost víc, protože v různých firmách se vymlouvali na drahý materiál, kování, že máme atypickou kuchyň a že se tam to a to nevleze…no spíš byli líní si dát tu práci s návrhem a přemýšlet u toho
Nakonec jsme skončili na Hradčanské u Hanáka a nelitujeme absolutně ničeho. Strávili jsme nad tím hodiny, jedna schůzka kolikrát trvala i 3 hodiny (mám chlapa puntičkáře), vše vysvětlili, se vším poradili. Když jsme si nebyli něčím jistí, zavolali jsme a vše vyřídili. Při montáži kuchyně jsem byla osobně a pan byl strašně šikovný, řešil každý milimetr, všechno několikrát odzkoušel, no prostě vše na jedničku. Po tak skvělým jednání a spokojeností z naší strany jsme si nechali od nich udělat i obývák, který už máme ve výrobě.
Někdy opravdu stojí za to si připlatit ![]()
@Evelína91 píše:Někdy opravdu stojí za to si připlatit
Sice bydlím s přítelem, ale v mém bytě, takže kuchyni platím jen já (vycházíme z toho, že kdybychom se rozešli, on se bude muset odstěhovat a o investici do kuchyně by přišel). Takže ty finance musím krotit ![]()
@Callista Takhle jsme před rokem taky uvažovali (teda spíše já) jelikož bydlíme v přítelově domě. On mě stále ubezpečoval, že kdyby měl pořád myslet na to co by bylo kdybychom se rozešli, tak si nikdy nic nepořídíme a měl pravdu. Člověk samozřejmě nikdy neví co nastane ale jsem utvrzená v to, že on je opravdu ten pravý a teď čekáme miminko
Pro mimčo už budu vařit ve své vysněné kuchyni ![]()
@Callkraa píše:
http://www.ispektrum.cz/…-VYSOKY-LESKCenově opět moc vysoko - 25tis.za metr(před slevou), ke všemu skoro jen spodních skříněk bez spotřebičů, mi připadá hodně přehnané. Zvlášť když plánuji, že za pár let mi po těch skříňkách budou jezdit autíčka a cválat plastoví poníci
Ale to co ma na krame a strankach je orientacni ona ti udela kalkulaci atd a pak ti rekne cenu nebo rekni cenu a ona ti udela nakres podle vtve ceny opravdu se sni da mluvit