Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Tak s výrůstkem neporadim, ale angína bez teplot být může, teď ji mám, v noci jsem nemohla ani polknout a v krku bílé čepy na mandlích, tak jsem ráno vyrazila na pohotovost pro antibiotika, teplotu jsem neměla ani zvýšenou…
@natálka
Já tam právě nic bílého nemám, už se mi to dělá i na druhé straně, takové jakoby pupínky/výstupky, tak půl cm můžou mít, no zítra asi vyrazím k Dr…
Dobrý den, moje dcera (5) má něco podobného. Můžete prosím napsat jestli jste s tím někde byla a co to je??? Dík předem.
Ahoj všem, raději anonymně…
Přes týden mě bolelo v krku, začalo se to stupňovat, nemohla jsem ani polykat a měla pocit, že v tom krku něco mám, když jsem koukla zrcátkem, měla jsem tam trochu červeno, ale hlavně tam kde je mandle, se mi udělal takový jakoby malý výrůstek, myslela jsem původně, že je to aft, protože nic jiného mi nebylo, angíny nemívám, ale teď už nic nebolí a výrůstek zůstal, nepřijde mi ani, že by to byla zvětšená mandle, když si prohmatám krk, tak nic necítím ani nic nebolí, navíc mi přijde, že se mi začíná něco tvořit i na druhé straně a pořád je v krku lehce červeno.. Nemáte někdo zkušenost co to může být? Znervózňuje mě to, že už to nebolí a stále to nemizí. Může být např. angína bez teplot?