Vysavač do auta ano nebo ne

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
888
18.1.23 13:31

Vysavač do auta ano nebo ne

Zdravím, manžel má rád v autě pořádek a bude mít narozeniny, tak mě napadlo, že mu koupím nějaký menší vysavač do auta, protože mě nebaví, že furt tahá ten náš z domu. 😅 Je mi jasné, že tyto menší vysavače nebudou mít takový výkon, ale na nějaké drobky nebo sem tam nějaký nepořádek na zemi snad postačí. Jen jich je tolik, že nevím jaké. Můžete mi nějaký prosím doporučit aby nestal ranec a nebyl úplně mizerny ve výkonu? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20858
18.1.23 13:48

Nenašel jsem žádný se slušným výkonem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
18.1.23 13:50

Žádný.

• Citovat
  • Upravit
888
18.1.23 13:51

@Cenarius Já vím, je to těžký. Tak mi asi nezbývá nic jiného než dumat nad jiným dárkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
18.1.23 14:18

Úplně na prd. Jestli máte dům, když píšeš tahá z domu, kup na tohle malej průmyslovej - hodí se u baráku i jinde.

• Citovat
  • Upravit
5837
18.1.23 14:37

Za mě žádný (manžel ho zbytečně koupil a vůbec to nebere bordel z koberečku - o ničem) ani vysavač z domu to nebral… za mě smetáček nebo obyčejný hadr…nebo benzinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2005
18.1.23 18:01

Pouzivame na auto „technicky“ vysavac z Lidlu. Jde i na mokro, pripoji se k nemu i vrtacka apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
18.1.23 18:43
@axlpol píše:
Za mě žádný (manžel ho zbytečně koupil a vůbec to nebere bordel z koberečku - o ničem) ani vysavač z domu to nebral… za mě smetáček nebo obyčejný hadr…nebo benzinka.

No pokud máš doma vysavač co vypadá jak ufoun nebo takový ten klasický s navijákem kabelu tak ty jsou úplně k hounu :mrgreen: přitom průmyslový obyč je i levnější a daleko víc praktický ;)
@Drndadvě no kromě toho že to jenom vrčí a žere baterku v autě tak je to úplně na dvě věci ;) to raději kup nějaký pořádný který využiješ jak na úklid domu tak auta a můžeš sním třeba i tepovat sedačky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
19.1.23 14:09

Já mám v autě obyčejný z Lidlu do takový tý zástrčky a v autě mám pořád čisto 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
20.1.23 03:37

Mám vysavač, který se u nás vyráběl před čtyřiceti lety, s příkonem 50 W a jsem s ním spokojený. Pochopitelně nemůže mít účinek stejný, jako síťový vysavač s příkonem dvacetkrát větším. Pro rychlé odstranění drobků stačí. Myslím, že je to dobrý dárek. Díval jsem se, že se už prodávají vysavače s příkonem až 100W.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný