Vysavač Kärcher - máte někdo?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vysavač Kärcher - máte někdo?
Ahoj, mám ani ne dva roky nový vysavač a jsem z něj nešťastná. Byl laciný, asi 1300,–, ale mně bylo líto nějak za vysavač utrácet. Tak to mám i teď, nechci drahý vysavač. Vyhlídla jsem si vysavač zn.Kärcher. Máte někdo? Popř. jak jste spokojené ![]()
Líbí se mi tento model http://eshop.karcherdav.cz/…r-wd-3-300-m
Dá se použít jak bezsáčkový, tak i se sáčkem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mám a už nikdy…vysaje jen fakt povrchové nečistoty, ale prach a vlasy z koberců ani náhodou…takže vysavač je ve sklepě a koupili jsme jiný, výkonný. Kärchera nechci už vidět, zklamal mě a hodně.
a mám i přesně ten, co sis vybrala. ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak my máme asi tenhle a je skvělej: http://eshop.karcherdav.cz/…-1902.Vysaje i „vytírá“ pomocí páry a nedám na něj dopustit.Jediný co mi vadí, je to že je těžkej.A pak že se musí vymývat ta hadice a sběrná nádoba, ale to už bych asi chtěla moc
.Máme dlažbu a na tu je ideál, takže za mě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme ten co chceš ty Janinkaz
a vysávám s tím jen dva menší koberce a jinak plovoucí podlahy a nato je to paráda
nemůžu si vůbec stěžovat!! Vždycky ho teda používám jedině se sáčkem ale
myslím si, že za ty peníze co stojí je fajnový ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koberec máme jeden v ložnici a ten půjde pryč, takže jen plovoučky a dlažba. Neškrábe podlahu? našla jsem recenzi na nějakej od téhle značky a měl plastový kolečka a prý při najetí s vysavačem do strany zanechával škrábance. Jinak plochu máme cca 200m2, nic malého. Potřebuju aby vydržel, dobře sál.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kláří23 píše:
My máme ten co chceš ty Janinkaza vysávám s tím jen dva menší koberce a jinak plovoucí podlahy a nato je to paráda
nemůžu si vůbec stěžovat!! Vždycky ho teda používám jedině se sáčkem ale
myslím si, že za ty peníze co stojí je fajnový
Já co mám teď sáčkový, tak po týdnu sání už saje mnohem hůře. Tady je asi sáček větší ne? Jinak kryt na mém vysavači vždy udělá dírky do pytlíku a při plnějším pytlíku je bordel i uvnitř prostoru ![]()
Možná nevýhoda je použití na odsávačku hlenů? Že tam nejde sání regulovat…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@L-enny píše:
Mám a už nikdy…vysaje jen fakt povrchové nečistoty, ale prach a vlasy z koberců ani náhodou…takže vysavač je ve sklepě a koupili jsme jiný, výkonný. Kärchera nechci už vidět, zklamal mě a hodně.a mám i přesně ten, co sis vybrala.
A jaký jsi nakonec vybrala?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě teda podlahu neškrábe!
a to mám světlou takže bych si všimla… Máme pejska takže vysávám tak ob den někdy i každý den a sáček mám tak minimálně na 2 spíš 3 měsíce. Jsou celkem velký
a hlavně myslím, že nestojí nějak moc talže se to dá! Máš pravdu - regulace tam nejde a výkon je hoodně veliký takže na odsávačku to fakt není!! Já budu používat asi tu ústní. Tohle bych si netroufla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ještě… Ikdyž je sáček skoro plý tak saje furt výborně. Furt mà stejný výkon. Jednou za čas vyčistim smetáčkem filtr od chlupů a jede se dál
a hluk nedělá velký… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžeš mi ho prosím ještě nějak vyfotit v poměru s něčím? A jaké je to koště, nebo kartáč co se s tím vysává? Taky neškrábe podlahu? Omlouvám se, že se furt ptám, ale přeci jen to bude můj 3 vysavač během 9ti let, tak abych se zase nespálila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janinkaz píše:
A jaký jsi nakonec vybrala?
v akci v Elektro Wordu Daewoo
a jsem spokojená.
- Citovat
- Upravit
Kärcher nemá zlé vysávače, akurát väčšina je skôr na hrubé nečistoty a nemávajú HEPA filtre, takže pre alergikov sa moc nehodia, čo vám potvrdia aj recenzie Kärcher WD 2 , ktorý mám aj ja.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit