Vysavač Kärcher - máte někdo?

28414
7.7.12 21:09

Vysavač Kärcher - máte někdo?

Ahoj, mám ani ne dva roky nový vysavač a jsem z něj nešťastná. Byl laciný, asi 1300,–, ale mně bylo líto nějak za vysavač utrácet. Tak to mám i teď, nechci drahý vysavač. Vyhlídla jsem si vysavač zn.Kärcher. Máte někdo? Popř. jak jste spokojené ;)

Líbí se mi tento model http://eshop.karcherdav.cz/…r-wd-3-300-m

Dá se použít jak bezsáčkový, tak i se sáčkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
L-enny
7.7.12 21:17

Mám a už nikdy…vysaje jen fakt povrchové nečistoty, ale prach a vlasy z koberců ani náhodou…takže vysavač je ve sklepě a koupili jsme jiný, výkonný. Kärchera nechci už vidět, zklamal mě a hodně. :? a mám i přesně ten, co sis vybrala. :?

• Citovat
  • Upravit
2271
7.7.12 21:49

Tak my máme asi tenhle a je skvělej: http://eshop.karcherdav.cz/…-1902.Vysaje i „vytírá“ pomocí páry a nedám na něj dopustit.Jediný co mi vadí, je to že je těžkej.A pak že se musí vymývat ta hadice a sběrná nádoba, ale to už bych asi chtěla moc :D.Máme dlažbu a na tu je ideál, takže za mě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
7.7.12 21:56

My máme ten co chceš ty Janinkaz ;) a vysávám s tím jen dva menší koberce a jinak plovoucí podlahy a nato je to paráda :) nemůžu si vůbec stěžovat!! Vždycky ho teda používám jedině se sáčkem ale :) myslím si, že za ty peníze co stojí je fajnový ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
7.7.12 22:23

Koberec máme jeden v ložnici a ten půjde pryč, takže jen plovoučky a dlažba. Neškrábe podlahu? našla jsem recenzi na nějakej od téhle značky a měl plastový kolečka a prý při najetí s vysavačem do strany zanechával škrábance. Jinak plochu máme cca 200m2, nic malého. Potřebuju aby vydržel, dobře sál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
7.7.12 22:26
@Kláří23 píše:
My máme ten co chceš ty Janinkaz ;) a vysávám s tím jen dva menší koberce a jinak plovoucí podlahy a nato je to paráda :) nemůžu si vůbec stěžovat!! Vždycky ho teda používám jedině se sáčkem ale :) myslím si, že za ty peníze co stojí je fajnový ;)

Já co mám teď sáčkový, tak po týdnu sání už saje mnohem hůře. Tady je asi sáček větší ne? Jinak kryt na mém vysavači vždy udělá dírky do pytlíku a při plnějším pytlíku je bordel i uvnitř prostoru :pocitac:

Možná nevýhoda je použití na odsávačku hlenů? Že tam nejde sání regulovat… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
7.7.12 22:28
@L-enny píše:
Mám a už nikdy…vysaje jen fakt povrchové nečistoty, ale prach a vlasy z koberců ani náhodou…takže vysavač je ve sklepě a koupili jsme jiný, výkonný. Kärchera nechci už vidět, zklamal mě a hodně. :? a mám i přesně ten, co sis vybrala. :?

A jaký jsi nakonec vybrala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
7.7.12 23:17

Mě teda podlahu neškrábe! ;) a to mám světlou takže bych si všimla… Máme pejska takže vysávám tak ob den někdy i každý den a sáček mám tak minimálně na 2 spíš 3 měsíce. Jsou celkem velký :) a hlavně myslím, že nestojí nějak moc talže se to dá! Máš pravdu - regulace tam nejde a výkon je hoodně veliký takže na odsávačku to fakt není!! Já budu používat asi tu ústní. Tohle bych si netroufla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
7.7.12 23:20

A ještě… Ikdyž je sáček skoro plý tak saje furt výborně. Furt mà stejný výkon. Jednou za čas vyčistim smetáčkem filtr od chlupů a jede se dál :D a hluk nedělá velký… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
7.7.12 23:56

Můžeš mi ho prosím ještě nějak vyfotit v poměru s něčím? A jaké je to koště, nebo kartáč co se s tím vysává? Taky neškrábe podlahu? Omlouvám se, že se furt ptám, ale přeci jen to bude můj 3 vysavač během 9ti let, tak abych se zase nespálila :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
8.7.12 11:23
@janinkaz píše:
A jaký jsi nakonec vybrala?

v akci v Elektro Wordu Daewoo ;) a jsem spokojená.

• Citovat
  • Upravit
28414
9.7.12 20:21

Děkuji, tak já to ještě prostuduju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.21 02:44

Kärcher nemá zlé vysávače, akurát väčšina je skôr na hrubé nečistoty a nemávajú HEPA filtre, takže pre alergikov sa moc nehodia, čo vám potvrdia aj recenzie Kärcher WD 2 , ktorý mám aj ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí