Vysavač Singer

451
14.7.14 08:19

Vysavač singer

Holky, nemate nektera doma vysavac od znacky singer? Nasla jsem si SVCB 4215 a docela se mi libi, jen k nemu nemuzu najit zadny recenze. Na sici stroje bude firma asi machr, ale co ty vysavace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4411
14.7.14 08:36

Taky vybírám vysavač, ale není to nic lehkého :? Neznám značku napíšu jen že už bych nekoupila vysavač za 1000. Udělala jsem to 2krát a už se nespálím, žádný znich nevydržel ani rok!! Ale jaký dobrý vybrat abych za něj nemusela dát majlant nevím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
14.7.14 08:54

No u nas prave nema cenu kupovat drahy vysavace, pac zadnej nevydrzi a to nejsem nejakej vysavaci maniak. Je uplne jedno jestli za tisic nebo 5. Tak jsem si rikala, ze zkusim neco levnyho, co mi zas az tak nenastve, kdyz se poroucha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
14.7.14 09:00

Dlouho jsem vybírala, vybírala nakonec koupila Solac Beagle a byla s ním moc spokojená než jsme se přestěhovali do podnájmu a máme AEG Classic Silince. Naprostá BOMBA!!! Vysaje snad i s podlahou jaký má tah, šňůra dlouhá jak tejden (78m byt vyluxuju bez nutnosti přendat zásuvku), je tichý, luxuju i když malý spí takže mám jasno. Až půjdu zpátky do svýho milej Solac letí jak namydlenej. Luxoval poměrně dobře, sál obstojně ale šňůra krátká a kraválu… Mají tu od AEG i pračku a ouha, konečně pračka co pere??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
14.7.14 09:01

@habet Tak to pak jo, já taky nějak neholduji vysávání. Proto zase hledám něco co zbytečně moc neřve a nestojí to 5 tisíc, chtěla bych nějakou zlatou střední tak ty 2000 až 2500 víc nemůžu :oops:. Ale vůbec nevím a lidem v obchodě zásadně nevěřím, tak hledám dle recenzí. Taky co jsem tak četla má většina vysavače od těch 5000 víš a to mi moc nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí