Vysavač Singer
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vysavač singer
Holky, nemate nektera doma vysavac od znacky singer? Nasla jsem si SVCB 4215 a docela se mi libi, jen k nemu nemuzu najit zadny recenze. Na sici stroje bude firma asi machr, ale co ty vysavace?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Taky vybírám vysavač, ale není to nic lehkého
Neznám značku napíšu jen že už bych nekoupila vysavač za 1000. Udělala jsem to 2krát a už se nespálím, žádný znich nevydržel ani rok!! Ale jaký dobrý vybrat abych za něj nemusela dát majlant nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No u nas prave nema cenu kupovat drahy vysavace, pac zadnej nevydrzi a to nejsem nejakej vysavaci maniak. Je uplne jedno jestli za tisic nebo 5. Tak jsem si rikala, ze zkusim neco levnyho, co mi zas az tak nenastve, kdyz se poroucha
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dlouho jsem vybírala, vybírala nakonec koupila Solac Beagle a byla s ním moc spokojená než jsme se přestěhovali do podnájmu a máme AEG Classic Silince. Naprostá BOMBA!!! Vysaje snad i s podlahou jaký má tah, šňůra dlouhá jak tejden (78m byt vyluxuju bez nutnosti přendat zásuvku), je tichý, luxuju i když malý spí takže mám jasno. Až půjdu zpátky do svýho milej Solac letí jak namydlenej. Luxoval poměrně dobře, sál obstojně ale šňůra krátká a kraválu… Mají tu od AEG i pračku a ouha, konečně pračka co pere??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@habet Tak to pak jo, já taky nějak neholduji vysávání. Proto zase hledám něco co zbytečně moc neřve a nestojí to 5 tisíc, chtěla bych nějakou zlatou střední tak ty 2000 až 2500 víc nemůžu
. Ale vůbec nevím a lidem v obchodě zásadně nevěřím, tak hledám dle recenzí. Taky co jsem tak četla má většina vysavače od těch 5000 víš a to mi moc nepomůže.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit