Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s vysazením HA. Brala jsem rok…Nyní se rozhodla vysadit, a už 3dny mám neskutečné bolesti zad (svalů), bolesti v podbřišku a chvílema je mi totálně na zvracení. Ty bolesti zad jsou záchvatovité a mám při nich totální návaly horka…:(…Navíc mě víc bolí jen jedna půlka zad, tak si říkám, jestli to není od ledviny, ale bolí mne vyloženě mezi žebry, podál páteře a pak dole bedra. Vyloženě okolí ledviny ne a jak píši, bolesti jsou jakoby záchvatovité. Hodinu myslím, že umřu a pak třeba dvě hoďky klid. Myslíte, že to může dělat vysazení HA? (Vysadila jsem po 4 prášku z nového platíčka) a po třech dnech dostala menstruaci, ktoru mám silnou do teď. Díky za Vaše zkušenosti, hezký den. ![]()
Brala jsem ha eloine cca 3 roky a rozhodla jsem se, ze ji vysadim, protoze jsem citila ze po ni pribiram. Menstruaci jsem dostala stejne tak jako s HA jen on par dni pozdeji. Po druhem dni menstruace se mi obevily stejne priznaky jako Vam. Citlivost pokozky po celem tele, jako by na me lezla nejaka angina, bolest zad ( bedra, pater), bolest hlavy, bolesti v podbrisku, navaly horka pak zase zimnice. Porad bych jen spala. Kdyz si vezmu ibalgin, vse je ok ale jakmile prestane ucinkovat, opet trpim
uz to trva 3 dny. Tak nevim, zda to ustane s koncem mentruace…?