Jaká antikoncepce je podle vás nejlepší?

257
31.8.16 15:53

@Lékorka453 nejlepší? Ta nehormonální, za mě kondom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
215
31.8.16 15:56
@katerina.Tr píše:
@Lékorka453 nejlepší? Ta nehormonální, za mě kondom.

Musím jen souhlasit…myslím že ta gumka či přerušovaný sex není takové sebeobjetování…jako fakt že do sebe člověk cpe ty příšerné sračky. Kdo má všech pět pohromadě se anti totalně vyhne…budou nám to stále cpát (docela mě v tomto štvou i samotní chlapi…prostě je to pro ně pohodlné nechat to jen na nás že?)..a přitom stačí si přečíst příbalový leták, nebezpečné svinstvo a nic tělu přirozeného…kašli na to;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.16 16:01

@zilinkaz ano je to bohužel tak. Antikoncepci jsem brala chvíli a byla to největší blbost, kterou jsem mohla udělat. Ničilo mi to imunitu a za rok braní jsem měla 7 antibiotik, což je síla. Vždy na léčbu gynekologických problémů. Gynekolog samozřejmě tvrdil, že to není možné a vychvaloval ty tablety do nebes. Aby ne, mají z toho peníze. Rozhodla jsem se dle sebe, vysadila a najednou nevím, co to je vaginální infekce, používám kondomy a občas pesar, ale mám radši kondomy, s pesarem se trochu bojím, zda jsem nasadila správně a kondom mě nikdy nezklamal.

• Citovat
  • Upravit
9374
31.8.16 16:12

@Lékorka453 Otázku pokládáš hodně na hormonální antikoncepci, a do té bych už nešla. Buď bych zvážila nehormonální tělísko, různé pesary, klasické nebo třeba Caya, Femcap (akorát sex pak není spontánní), Pharmatex, příp. kombinovat s přerušovanou souloží. Ten comp ukazuje plodné dny, jestli se nemýlím? No nevím, do toho bych asi nešla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
31.8.16 16:17

Nebo si můžeš měřit bazální teplotu, před plodnými dny se chránit a po ovulaci už klidně bez ochrany ;) Pokud bych dítko nechtěla, asi bych opět kombinovala s přerušováním. Přece jen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
31.8.16 16:41

Určitě jedině kondom. Pokud Vás přítel má skutečně rád, tak to pochopí ;) Sex není vše a raději být zdravá, než do sebe cpát chemii. Kamarádka ji třeba musela vysadit, když se ji objevily bulky na ňadrech, bylo ji sděleno, že to bylo právě díky antikoncepci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
31.8.16 16:53

Ono je to těžké, no…záleží, kolik ti je, jak jsi na tom s frekvencí sexu, s výměnou partnerů atd.
Za mě je HA naprd, ale chápu spoustu mladejch holek, že je to pro ně nejjednodušší antikoncepce, sama sem nebyla jiná.
Za mě je nejlepší nehormonální tělísko (ale nevím, jak se k němu staví lékaři u nerodících žen, slyšela jsem, že už s tím nemají problém).

Podle mě pro mladou holku nějaké měření bazální teploty a kreslení grafů je o ničem. Cyklus se vyvíjí, než v tom najdeš nějakou pravidelnost, tak je půl roku v tahu, přerušovaná soulož může fungovat, ale není příliš bezpečná, HA je sajrajt (tak jako jakákoliv jiná chemie do těla), s antikoncepčními gely jsem nikdy nebyla spokojená (ulepenost, včasnost zavedení), pesar sem tedy nikdy neměla, kondom je dlouhodobě, co si budeme povídat, nepohodlný (ale u krátkodobých známostí naprosto NUTNÝ!!!)
A ten ladycomp - mě nějak není jasné, jak to tak docela funguje, protože měření teploty s jistotou potvrdí ovulaci až tři dny zpětně :think: protože né každý pokles značí nastupující ovulaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
31.8.16 17:05

V žádném případě neprovozujte přerušovanou soulož, jako jedinou „antikoncepci“. Kamarádce takhle ťapká po bytu 4letý capart, známý má ročního syna.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
31.8.16 17:09

@Lékorka453 ha Logest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
31.8.16 17:12
@kopejka píše:
@Lékorka453 ha Logest

To určitě, zrovna na Logest mám dost špatné vzpomínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
31.8.16 17:17
@BumBac píše:
V žádném případě neprovozujte přerušovanou soulož, jako jedinou „antikoncepci“. Kamarádce takhle ťapká po bytu 4letý capart, známý má ročního syna.. :D

Myslím, že metoda přerušované soulože je spolehlivá, pokud žena ví, kdy má ovulaci. Já to třeba poznám přesně na sekundu. Provozujeme takto už víc než 3 roky a těhotná nejsem. Předtím jsme neřešili a z doby neřešení máme 4 děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
31.8.16 17:18

Za me taky kondom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
31.8.16 17:24
@Petrolka píše:
To určitě, zrovna na Logest mám dost špatné vzpomínky.

Tak ty možná, ale já byla 15let spokojená a všichni, kterým jsem jí doporučila také

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
31.8.16 17:54

@kopejka I nízkohormonální prášky nejsou to pravé ořechové. Měla jsem jinou a ani tak už hormony nechci ani za nic :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
31.8.16 17:56

@Zabatko „Kapičky lásky“ - z muže pořád něco bílého vytéká :lol: :lol: :lol: Jestli se jedná o mladou autorku, tak mi toto přijde velmi nespolehlivé :roll: U starší ženy (dospělé, která se dokáže o sebe postarat) klidně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital