Těhotenství a sterilizace

Anonymní
28.8.16 14:41

Těhotenství a sterilizace

Holky prosim o radu..Ze zdravotnich duvodu mam naplanovanou sterilizaci.Mela sem nehodu a praskl nam pred 10dny kondom. Sterilizaci mam podstoupit za par dni. Bojim se kdybych otehotnela tak zda tak ranne těhotenství muze zkomplikovat zakrok

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5708
28.8.16 14:44

Ty nechceš děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.16 14:46

@Enmamma deti mam dve, obe dost komplikovanym cisarem. Proto jdu na podvazani

• Citovat
  • Upravit
5708
28.8.16 14:49

Aha, a kdybys byla těhotná, tak půjdeš na potrat? Těhotenství by asi zákrok zkomplikovalo. Jen usuzuji, zkušenost s tím nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.16 14:52

@Enmamma ano sla bych ale ted resim zda to muze byt komplikace

• Citovat
  • Upravit
59394
28.8.16 14:52
@Anonymní píše:
Holky prosim o radu..Ze zdravotnich duvodu mam naplanovanou sterilizaci.Mela sem nehodu a praskl nam pred 10dny kondom. Sterilizaci mam podstoupit za par dni. Bojim se kdybych otehotnela tak zda tak ranne těhotenství muze zkomplikovat zakrok

tak to počkej do termínu ms protože pokud by jsi byla těhotná tak při zákroku dělohu neřeší takže by těhotenství mohlo pokračovat. Pokud těhotná být nechceš tak jsi doufam vzala postinor :palec: Pokud 10 dnů tak test nebo krev by to prokázali za pár dní. poptej se v nemocnici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.16 14:56

@Markéta80 myslíš ze by mne podvazali a kdybych byla tehotna tak by mohlo těhotenství pokračovat??Pilulku po sem neuzila jelikoz ze zdr. duvodu nesmim..

• Citovat
  • Upravit
59394
28.8.16 15:08
@Anonymní píše:
@Markéta80 myslíš ze by mne podvazali a kdybych byla tehotna tak by mohlo těhotenství pokračovat??Pilulku po sem neuzila jelikoz ze zdr. duvodu nesmim..

to víš že jo, dělohu nikdo řešit nebude :jazyk:, jen podvážou vejcovody, řekni to v nemocnici, bud operaci odloží o pár dní, nebo naberou krev. Záleží v jaké části cyklu to bylo, pokud těsně před ms nebo naopak po tak ok, pokud v půlce cyklu tak šance na těhotenství velká :? půjdeš na předoperační a tam možná hcg naberou ale řešila bych to v nemocnici aby věděli že tam tohle riziko je :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
28.8.16 15:37
@Anonymní píše:

počkala bych, jestli budeš či nebudeš těhotná…mě by se do narkozy v raném těhotenství nechtělo a přistoupila bych k ní jen v život ohrožujícím případě. Přece jen je to zákrok v oblasti malé pánve, navíc narkoza není prospěšná pro plod. Počkala bych do dalšího porodu - sekce - a nechala se sterilizovat při ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.16 15:55

@Markéta80 predoperacni uz mam za sebou ty uz mi delat nebudou a styk byl tri dny po menstruaci..Další těhotenství je u me bohuzel vyloučeno ze zdr. duvodu proto ta sterilizace

• Citovat
  • Upravit
59394
28.8.16 15:58
@Anonymní píše:
@Markéta80 predoperacni uz mam za sebou ty uz mi delat nebudou a styk byl tri dny po menstruaci..Další těhotenství je u me bohuzel vyloučeno ze zdr. duvodu proto ta sterilizace

tak to by se nemělo nic stát ;), na zákrok jdeš kdy? Řekla bych jim to aby třeba pro jistotu udělali rovnou i vyčištění dělohy, nebo jestli počkají do ms aby byla jistota? raději bych se zeptala v nemocnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
28.8.16 15:59
@pe-terka píše:
počkala bych, jestli budeš či nebudeš těhotná…mě by se do narkozy v raném těhotenství nechtělo a přistoupila bych k ní jen v život ohrožujícím případě. Přece jen je to zákrok v oblasti malé pánve, navíc narkoza není prospěšná pro plod. Počkala bych do dalšího porodu - sekce - a nechala se sterilizovat při ní.

jenže ona by šla na potrat :?, jinak bych postupovala stejně a brala to jako osud :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.16 16:02

@Markéta80 ja bych miminko ráda ale uz to ze zdr. duvodu nejde

• Citovat
  • Upravit
25179
28.8.16 16:03

@Markéta80 no mě zmátlo, že se ptala, jestli by při podvazu mohlo těhotenství pokračovat :think: Takže jsme to špatně pochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
28.8.16 16:04
@Anonymní píše:
@Markéta80 ja bych miminko ráda ale uz to ze zdr. duvodu nejde

a co konkrétního, jaký problém tomu brání..? Doktoři jsou někdy zbytečně pesimističtí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí