Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak jestli jsi menstruaci nemívala, tak je možné, že vůbec nemáš funkční pohlavní soustavu, a teď ti ještě nějakou dobu bude dozrávat opožděně, což se může projevovat všelijak. Asi bych počkala pár měsíců, jestli se to srovná (přecijen po vysazení se může projevovat nepravidelnost i u zdravých lidí), a až pak bych to řešila s doktorem. To, co popisuješ jsem měla právě když jsem začínala menstruovat, pak už ne, takže bych to viděla na opožděný vývoj…
@Anonymní píše:
Dobrý den.
Jdu si za vámi pro radu donesla sem poslední platidlo a rozhodla sem se udělat nějakou dobu pauzu (rozchod z přítelem) tak mi přišlo zbytečně zbytečně cpat hormony…no ale v čem spočívá hlavně dotazy
Antikoncepce sem užívala dva a půl roku v kuse bez pauzy jen v době kdy si tělo řeklo udělala sem pauzu (Belara)
Poslední tabletku sem si vzala v pátek 26.2 od té doby všechno v pohodě nepociťuji žádné výrazné změny ale obkevil se jakoby hlenovitý výtok z krvi ale vložka defakto čistá bolest občas v podbřišku omlouvám se pokud to přišlo nějak nevhodnémenstruaci sem nemívala takže nevím co to je a zda je to v pohodě moje lékařka je díky covidu v karanténě tak budu ráda za jakou koliv radu
Pokud jsi začala brát antikoncepci než jsi měla pravidelný cyklus, tak můžeš čekat ledasco, zvlášť když jsi brala antikoncepci tahem….. Budeš muset počkat než se ti cyklus obnoví….
Dobrý den.
menstruaci sem nemívala takže nevím co to je a zda je to v pohodě moje lékařka je díky covidu v karanténě tak budu ráda za jakou koliv radu
Jdu si za vámi pro radu donesla sem poslední platidlo a rozhodla sem se udělat nějakou dobu pauzu (rozchod z přítelem) tak mi přišlo zbytečně zbytečně cpat hormony…no ale v čem spočívá hlavně dotazy
Antikoncepce sem užívala dva a půl roku v kuse bez pauzy jen v době kdy si tělo řeklo udělala sem pauzu (Belara)
Poslední tabletku sem si vzala v pátek 26.2 od té doby všechno v pohodě nepociťuji žádné výrazné změny ale obkevil se jakoby hlenovitý výtok z krvi ale vložka defakto čistá bolest občas v podbřišku omlouvám se pokud to přišlo nějak nevhodné