Vysazení antikoncepce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.2.22 17:14

Vysazení antikoncepce "krev"

Dobrý den.
Jdu si za vámi pro radu donesla sem poslední platidlo a rozhodla sem se udělat nějakou dobu pauzu (rozchod z přítelem) tak mi přišlo zbytečně zbytečně cpat hormony…no ale v čem spočívá hlavně dotazy
Antikoncepce sem užívala dva a půl roku v kuse bez pauzy jen v době kdy si tělo řeklo udělala sem pauzu (Belara)
Poslední tabletku sem si vzala v pátek 26.2 od té doby všechno v pohodě nepociťuji žádné výrazné změny ale obkevil se jakoby hlenovitý výtok z krvi ale vložka defakto čistá bolest občas v podbřišku omlouvám se pokud to přišlo nějak nevhodné :oops: menstruaci sem nemívala takže nevím co to je a zda je to v pohodě moje lékařka je díky covidu v karanténě tak budu ráda za jakou koliv radu

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1702
7.2.22 17:51

Tak jestli jsi menstruaci nemívala, tak je možné, že vůbec nemáš funkční pohlavní soustavu, a teď ti ještě nějakou dobu bude dozrávat opožděně, což se může projevovat všelijak. Asi bych počkala pár měsíců, jestli se to srovná (přecijen po vysazení se může projevovat nepravidelnost i u zdravých lidí), a až pak bych to řešila s doktorem. To, co popisuješ jsem měla právě když jsem začínala menstruovat, pak už ne, takže bych to viděla na opožděný vývoj…

@Anonymní píše:
Dobrý den.
Jdu si za vámi pro radu donesla sem poslední platidlo a rozhodla sem se udělat nějakou dobu pauzu (rozchod z přítelem) tak mi přišlo zbytečně zbytečně cpat hormony…no ale v čem spočívá hlavně dotazy
Antikoncepce sem užívala dva a půl roku v kuse bez pauzy jen v době kdy si tělo řeklo udělala sem pauzu (Belara)
Poslední tabletku sem si vzala v pátek 26.2 od té doby všechno v pohodě nepociťuji žádné výrazné změny ale obkevil se jakoby hlenovitý výtok z krvi ale vložka defakto čistá bolest občas v podbřišku omlouvám se pokud to přišlo nějak nevhodné :oops: menstruaci sem nemívala takže nevím co to je a zda je to v pohodě moje lékařka je díky covidu v karanténě tak budu ráda za jakou koliv radu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
7.2.22 18:41

Pokud jsi začala brát antikoncepci než jsi měla pravidelný cyklus, tak můžeš čekat ledasco, zvlášť když jsi brala antikoncepci tahem….. Budeš muset počkat než se ti cyklus obnoví….

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1