Vysazení HA a těhu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.4.20 13:07

Vysazení HA a těhu

Dobrý den, taková otázečka. Minulý měsíc jsem dobrala poslední platíčko HA a jelikož jsem se po téhle poslední necítila moc dobře, tak jsem se rozhodla HA vysadit úplně. (Kvůli situaci s koro. jsem ani ještě nebyla u doktorky, protože mám slabou imunitu.) Poslední menstruace byla 7.-13.3. Nechráněný sex 14. a 16., kdy se přítel udělal do mě, potom když byl sex, tak mimo. Jde o to, že dnes mám 7. den zpoždění. Dnes jsem dělala TT Dr. Max comfort a byla tam úplně slaboulinkatý dušíček, který šel vidět až po natočení na světle. TT jsem nikdy nedělala, tak nevím jestli kdybych byla těhu, jak by ta čárka měla vypadat po týdnu. Moje otázka, je test který jsem dělala spolehlivý? Testovat dál, nebo tomu dát volný průběh? :nevim: Jsem z téhle situace trochu nesvá, ale kdybych těhu byla, nebránila bych se tomu, jen vím že jsem si dušíčka nevykoukala.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
12.4.20 13:11
@Anonymní píše:
Dobrý den, taková otázečka. Minulý měsíc jsem dobrala poslední platíčko HA a jelikož jsem se po téhle poslední necítila moc dobře, tak jsem se rozhodla HA vysadit úplně. (Kvůli situaci s koro. jsem ani ještě nebyla u doktorky, protože mám slabou imunitu.) Poslední menstruace byla 7.-13.3. Nechráněný sex 14. a 16., kdy se přítel udělal do mě, potom když byl sex, tak mimo. Jde o to, že dnes mám 7. den zpoždění. Dnes jsem dělala TT Dr. Max comfort a byla tam úplně slaboulinkatý dušíček, který šel vidět až po natočení na světle. TT jsem nikdy nedělala, tak nevím jestli kdybych byla těhu, jak by ta čárka měla vypadat po týdnu. Moje otázka, je test který jsem dělala spolehlivý? Testovat dál, nebo tomu dát volný průběh? :nevim: Jsem z téhle situace trochu nesvá, ale kdybych těhu byla, nebránila bych se tomu, jen vím že jsem si dušíčka nevykoukala.

Testovala jsem se jen maxem a když byl pozitivní, těhotná jsem byla. Neodečítat test po lhůtě uvedené na příbaláku. Testovat se ráno a nejlépe až po nedoražení MS. Ale po HA může být cyklus rozhozený. Pak to není o lovení duchů. Otestuj se znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
12.4.20 13:40

Podle mě těhotná nejsi. Máš rozhozeny cyklus po vysazení HA. Pro klid si zitra nebo utery udelej dalsi test a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
12.4.20 14:04

Jestli byl poslední nechráněný sex skoro před měsícem tak myslím že těhotná nejsi. Zpoždění neřeš, jestli jsi teď vysadila prášky tak nevíš jak dlouhý cyklus budeš mít a zpoždění třeba ještě ani nemáš. Můžeš to teď pár měsíců mít všelijak než si to sedne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.20 14:22

@Barbboraaa Právě, že toho sexu bylo víc, než jen před měsícem. Jelikož přítel jezdí pracovně mimo ČR a po dlouhé době bylo dost času na to si spolu užívat, tak bych to ani na dvou rukách nespočítala :oops:

• Citovat
  • Upravit
1535
12.4.20 15:00
@Anonymní píše:
@Barbboraaa Právě, že toho sexu bylo víc, než jen před měsícem. Jelikož přítel jezdí pracovně mimo ČR a po dlouhé době bylo dost času na to si spolu užívat, tak bych to ani na dvou rukách nespočítala :oops:

Jo ale říkáš že mimo. Ne že by to bylo nemožné, ale neni to moc pravděpodobné že bys z toho otěhotněla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.4.20 16:32
@Anonymní píše:

Dusicek, twl.. Mluvíš jak děcko.. Po vysazení ha může ms vynechat, není to nic divného. Udělej test za pár dní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.20 12:34

@martina.se někdo mluví jako děcko a někdo stále používá “twl”, slečna je v situaci kdy neví, myslím že zrovna tímhle si mohl projít každý. Každopádně ti autorko přeju, aby to vyšlo tak jak chceš ty.

• Citovat
  • Upravit
72725
14.4.20 14:07
@Anonymní píše:
@martina.se někdo mluví jako děcko a někdo stále používá “twl”, slečna je v situaci kdy neví, myslím že zrovna tímhle si mohl projít každý. Každopádně ti autorko přeju, aby to vyšlo tak jak chceš ty.

Nwm, všechny ty dusícky atd.. To nemůže mluvit normalne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.20 14:11

@martina.se Já mám třeba 20ti letou dceru a “žvatláme” na sebe do dnes. Váhu příspěvku to nijak nesnižuje. Slečně nebo paní muže být klidně přes 30. Když bych byla v očekávání a chtěla bych to, tak by na mě taky všude vykukovali klidně i “dušíčci”.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1