Vysazení HA Chloe

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
281
21.3.14 01:50

Vysazení HA Chloe

Ahoj holky, má nějáká z Vás zkušenosti s vysazením antikoncepce Chloe? Teď už se prý neprodává a i ze zdravotních důvodů jsem ji musela vysadit a Nyssielu můžu začít brát až po dvouměsíční pauze. Po Chloe jsem hodně zadržovala vodu v těle - důvod vysazení. Po dvou týdnech od vysazení se mi nepatrně zhoršila pleť, zhubla jsem 3kg a začely mi více padat vlasy. Taky jste si tím nějáká prošla? Za jak dlouho se to všechno vrátilo do normálu? Po jaké době od vysazení se dostavila menstruace? Díky za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24379
21.3.14 02:30

Vysadila si hormony, takze to musi byt znat..Nyssiela nevim co je, asi opet nazev jinych prasku, ze? Pokud chces brat prasky, sla bych do nizkohormonalnich. jestli nemas problemy, volila bych telisko Mirena a nebo Danu. Pokud ses svedomita ty i partner, sla bych do kondomu, nebo pharmatexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
21.3.14 02:33

Doplnek:Zalezi jen na Tobe, co chces brar. Prasky jsou ale hnus.Jsou proste lepsi alternativy na tvuj organismus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
21.3.14 04:12

Ano, Nyssiela je jiná (nízkohormonální) antikoncepce, po které by měla jít přebytečná voda z těla pryč. Pokud mi ani ta nesedne, s práškama končim. :? Jinak o hormonálním i nehormonálním tělísku už jsem také uvažovala. Ale jelikož jsem nerodila, nemuselo by mi to sednout a je to pro mě velký risk z finančního hlediska. Četla jsem o tom různé diskuze a ty zkušenosti žen, které ještě nerodily, nic moc. Prý měly i velké bolesti, silné krvácení, uvolnění a vyplavení tělíska, zbytečně opakované zavádění atd. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
21.3.14 07:13

Po vysazení chloe se mi začaly dělat pupínky po celým obličeji, mastit vlasy jak blázen…pupínky uz nezmizely, protože hned na to jsem planovane otehotnela, vlasy jsou v těhotenství super-nevypadavaji, nemasti se-místo každodenního mytí mi to teď stačí jednou za dva, tři dny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
21.3.14 07:15

Ale prášky uz nikdy.sice mi žádnej bordel v těle neudělaly, po deseti letech braní žádný problémy s početim, ale i bez nich mi je dobře, řekla bych že je to spíš taková úleva nemuset do sebe nic cpát :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
21.3.14 15:40

A neměla některá z Vás problém se zavodněním? Třeba i z jiné HA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.14 14:27

VYSAZENI CHLOE!!!!

Ahoj! Jsem stastna, ze jsem nasla tuhle diskusi a tento tvůj dotaz. protože!!! nikdo te nedokaze pochopit lepe. Kde zacit? Vysadila jsem totiž CHLOE minuly rok! Doted toho strasne lituji :( Vysadila jsem také v dubnu jako ty, a první tri mesice byly ještě automaticky naprogramovane, takze se nic tak nedelo. Vse zacalo 4.mesic - brutalni masteni vlasu, ktere se předtím nemastily ani po tydnu, najednou hned po umyti, brutalni VYPADAVANI VLASU!, plus SEDA PLET! předtím jsem mela nadhernou plet, bez pupinku, krasnou svetlou zářivou, a vypadala jsem opravdu tak o 10 let min. mladsi -najednou jako bych zestarla o x let :( SILENYYY proste! když jsem zjistila, ze tohle všechno peklo se mi deje prave proto, ze sem vysadila - muj problém - brala jsem prasky jen CHLOE celych 8 let - a mesicky mela jen jednou do roka - tudíž me telo na tyto prasky bylo zavisle! netusila jsem, ze se něco takového vůbec muze stat! achjo! nikdo me neupozornil, a vysadit prasky bez konzultace s doktorem jiz nikomu nedoporucji! co delam, jak to resim? vlasy zas zacaly rust, ale Chloe uz se NEPRODAVA - dukaz, jak nebezpecna a jake svinsto to je - znovu jsem nasadila HA - abych se nejak hormonalne stabilizovala - na tohle psycho jsem fakt nemela nervy - ted jim Verezanu - a snad uz vse bude jen lepsi - ale je to zalezitost bohužel na delší dobu, nez budu vypadat zas jak předtím :( Pokud někdo ma podobnou zkušenost - tak co je dobře brat po Chloe - co by bylo stejne ucinne a super na plet i na vlasy - budu rada za jakoukoli radu. Tem, kdo braly Chloe, a chteji vysadit - doporucuji urcite POSTUPNE snižovat, aby to nebyl takovy sok na telo. a urcite pravidelne mit i mesicky je dulezite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.14 14:29
  • jsem zapomněla napsat nechutny, brutalni zhubnuti, chut zvraceni při smazenych nedobrých jídlech.. no vypadala jsem proste jak po chemo, nemocna.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
17.4.14 23:16

@dayarichter Ahoj, jsem ráda, že jsi přispěla do této diskuze :kytka: určitě budou i další, které po vysazení Chloe budou zajímat naše zkušenosti.
Jinak první MS po vysazení antikoncepce byla více bolestivá, hlavně před a první den. Takhle silnou a krátkou MS jsem snad ještě neměla. Pleť horší, vlasy stále stejně padají jako týden po vysazení, mastěji se více než před nasazení HA, zhubla jsem a bohužel se mi zmenšily i prsa. Ale cítim se líp. Nejsem tak náladová a dotčená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí