Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jo…ale nám klasicky rupnul…ale mohla v něm být mini dírka…zkusila si do něj nalít vodu? Jestli někde neprotéká? ![]()
@Krrysa píše:
Postinor je podle mě na předpis, ne?
Není, jen musíš vyplnit dotazník a dát občanku ![]()
@Krrysa píše:
@AngelLilly to jako ab ysi někdo nechodil obden?
JJ, lékárna by to měla zadávat do nějaké databáze a mělo by se to kontrolovat. Ale jestli se to kontroluje nevím
![]()
@Anonymní píše:
Kondom s manželem používáme už řadu let, ale dnes se nám stala divná věc. Po styku jsme našli na prostěradle docela dost kapek spermatu. Kondom jsme zkontrolovali, ale prasklý nebyl. Muselo to tedy vytéct na jeho konci…![]()
Nebojte, nechci se vás ptát, jestli nemůžu být těhotná
Zažily jste někdy něco takového?- manžela už jsem vyslala pro postinor (doufám, že už to změnili a není na předpis jako za mých mladých let).
Tak to na prostěradle nemuselo být hned sperma ne? Někdo holt jen pořádně maže.
Postinor by už na předpis být neměl, snad už dva roky co jsem to četla.
@Berousik píše:
Já jsem prasklý kondom a jaká jsem povedená![]()
Já jsem taky omyl…měla jsem se narodit o 2 roky později… ![]()
@AngelLilly překvapil mě i ten dotazník, to jako jak se vám to přihodilo?
![]()
Jinak se omlouvám zakladatelce za plevel, rozhodně by mi do smíchu nebylo…
@Krrysa píše:
@AngelLilly překvapil mě i ten dotazník, to jako jak se vám to přihodilo?![]()
Ne
ale jsou tam otázky jestli vís jak se užívá, kdy jsi ho měla naposledy, jestli užíváš HA apod.
Kondom s manželem používáme už řadu let, ale dnes se nám stala divná věc. Po styku jsme našli na prostěradle docela dost kapek spermatu. Kondom jsme zkontrolovali, ale prasklý nebyl. Muselo to tedy vytéct na jeho konci…
Nebojte, nechci se vás ptát, jestli nemůžu být těhotná
- manžela už jsem vyslala pro postinor (doufám, že už to změnili a není na předpis jako za mých mladých let).
Zažily jste někdy něco takového?