Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj dneska začínám druhý týden užívání z platička (Lunafem) bohužel se mi povedlo dvakrát v prvním týdnu zapomenout na antinu, tak jsem si ji vzala druhý den, ale vždy to bylo až po 12 h. A jedna ta dvojitá dávka byla v den ( cca ve 4 odpol. sex pak někdy nad ránem, ten den mi umřela babička a i když jsem věděla, že jsem nebrala 100% přesně prostě se to stalo. A další až v druhý den večer jako vždy. Stalo se to tak někomu z vás? že jste otěhotněly, když jste v prvním týdnu udělaly chybu a pak jste normálně braly dál?
P. S. nebojím se otěhotnění, zázemí i přítele mám, jen mě prostě zajímá, jestli se to někomu stalo. Děkuji za odpověď
Možnost je tu vždycky
jinak my se o miminko snažili, pak umřel manželův děda a já jsem zjistila, že jsem těhotná, nějakým způsobem věřím na to, že to byl život za život, tak uvidíš sama, jak to dopadne ![]()
Klidně ty prášky vyhoď do koše, vůbec nemá cenu to brát, dvakrát zapomenout během sedmi dnů a ještě po tom souložit, no potěš koště ![]()
Pokud si vynechala v prvním týdnu, tak ochrana není a je jedno, jestli někdo měl štěstí nebo ne.
Fjodorka: víš když má člověk hodně problémů a starostí a do toho mu umře blízký člověk, tak se lehce zapomene na antinu…Hold to prostě tak dopadlo, potřebovala jsem se přitulit a nejednou to bylo ani nevím jak. Normálně beru prášky pravidelně vždy ve stejnou dobu, prostě se toho teď sešlo moc najednou. 1
Lenule15: já tomu také věřím, akorát za 4 roky nám v rodině umřelo 5 lidí včetně mé mamky a narodily se jen dvě děti, takže možná na tom opravdu něco je. Někdy se to prostě sejde no. A někdy člověk mermo mocí strašně chce a nic z toho…Nejlepší je tomu nechat volný průběh ![]()
@Reezi Neco na kredu zivot za zivot bude.Ja porodila syna a zjistilo se par dni na to ze bracha babicky ma rakovinu. Zemrel uz.
Syn ma par mesicu. Prosim o anonym