Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj
Neberete prosím některá antikoncepci Desogestrel Stada? Pokud ano, jak vám vyhovuje? Máte nějaké nežádoucí účinky? Já kojím a dnes si beru první prášek, antikoncepci jsem nebrala pár let, tak se docela bojím toho, co to udělá s mým tělem a hlavně, aby to nemělo nějaký vliv na mateřské mléko. Díky za vaše odpovědi ![]()
@Cipisek1 a kojis holku nebo kluka? protoze ja si myslim ze ty hormony prechazeji do mleka urcite a chudaci kluci ![]()
@KackaDoup já kojím syna ale neumím si predstavit jít na potrat.To radši to antiko
Ahoj, brala jsem ji chvíli, ale: měla jsem bolesti hlavy, břicha, blbou náladu a nepravidelné silné krvácení. Takže už ji neberu… to mi za to nestojí..
@superma nikdy jsem to nebrala a mam jen tolik deti kolk jsem chtela…staci me si merit teplotu pouzit ovu test pri priznacich ovulace a tech par dni pred a pri se chranit…synovi bych to neudelala…ikdyz to treba nikd enepisou, neverim ze to na nic nema vliv, proste neverim…
@KackaDoup píše:
@superma ja jsem po trech…
Tak to jsi frajerka. A jak dlouho máš po poslední sekci?
@superma
maly se narodil Srpen 2009,od te doby jsem uz byla jednou planovane tehotna, ale bylo to ZT ![]()
@KackaDoup Jsem myslela že po dvou sekcích už je těhotenství hodně velké riziko…
@KackaDoup píše:
@superma jeste neni ctvrte…snad bude
Chápu však ono přijde. A to máš s jedním tatkou?