Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, měla bych takovou blbou otázku.
Nikdy jsem nebrala antikoncepci, nechtěla jsem do sebe cpát prášky, tak nevím jak to chodí.
Před otěhotněním jsem nic nebrala, ale jak jsem porodila a když jsem kojila, tak jsem si nechala napsat prášky…jenže teď už nekojím a doktorka mě napsala jinou HA, ta kterou jsem brala při kojení mě pak nevyhovovala…tak beru HA KATYA…čekala jsem než dostanu ms, ta se dostavila 14.2. vzala jsem si první prášek a do teď pořád krvácím. Tak by mě zajímalo, jestli je to normální. Vůbec nevím jak to má být…moc děkuji za odpovědi… ![]()
První tři cykly s HA můžou být všelijaké, než si to „sedne“… Jestli krvácíš ale hodně, asi bych aspoň zavolala k dr. Špinění je normální.
@Pipet
děkuji ![]()
teď už moc nekrvácím, jen špiním, tak děkuji za odpověď, aspoň vím že to není nic nenormálního…
@Klarinka2007 Tak mě to takto trvalo přes měsíc, než si to sedlo. Ale zase pak byla menstruace velmi slabá.
Já ms při kojení půl roku neměla pak měsíc jo do 9m měsíce jsem měla klid přestala jsem kojit HA a MS mám prakticky furt 3-4dny klid a zase
dneska dojíždím pláto a zítra si jdu nechat napsat nové dělá u toho i vyšetření protože to ještě furt mám a netuším kdy mi skončí nebo prostě mi nějáké napíš
![]()
@Klarinka2007 já po nasazení HA po porodu krvácela skoro 3 týdny… slabě ale furt tam něco bylo. Pak se to srovnalo a teď je to nejvýš 4 dny. Tělo si musí zvyknout.